Awe Laboratories Anti Aging Argireline Peptite Yüz Kremi, Botoks Etkili, Anti Aging, Gelişmiş Formül 30ml

309 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  309 TL
%15 indirim
5 x  262,65 TL
1.313,25 TL
%16 indirim
6 x  259,56 TL
1.557,36 TL
%17 indirim
7 x  256,47 TL
1.795,29 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
280 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290 TL281 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 24 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Awe Laboratories Anti Aging Argireline Peptite Yüz Kremi, Botoks Etkili, Anti Aging, Gelişmiş Formül 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aktüel Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: AYKUT ERYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3770342417
    Bu ürün Aktüel Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anti aging argireline®peptide nemlendirici canlandırıcı yüz kremi sinirsel iletim yoluyla kasılan ve mimiğimizi oluşturan yüz kaslarımız, cildimizde zamanla kalıcı kırışıklıklar olarak kendilerini gösterir. Argireline®peptide kas ve dokuların esnemesine, rahatlayıp gevşemesine yardımcı olur. Böylece cilde pürüzsüz ve kaliteli bir görünüm kazandırılmasında etkilidir. Içeriğindeki peptitler kolajen ve elastin üretimine destek olur. Kolajen ve elastin kaybına bağlı cilt kalınlığındaki azalma ve kuruluğun neden olduğu kırışıklıkları azaltmada etkilidir. Mavi anemon çiçeği ve calendula yağlarıyla güçlendirilmiş 3'lü etkili anti aging argireline®peptide yüz kremi kırışıklıkları önler, derinlemesine nemlendirir ve canlılık kazandırır. Içindekiler/ıngredients: Aqua (water), stearyl alcohol, praffinum liquidum, glyceryl stearate, ceteareth-30, saccharide ısomerate, calendula officinalis oil, anemone apennia oil, dimethicone, panthenol, allantoin, acetyl hexapeptide-8, caprylyl glycol, citric acid, sodium citrate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin. Argireline®peptide (acetyl hexapeptide-8) nedir ? Nobel ödüllü biyokimyacı dr. Martin rodbell laboratuarında geliştirdiği argireline®, mimik ve kas gerilimlerine bağlı kırışıklıkları gidermede yardımcıdır. Diğer bütün peptitler gibi uzun süreli kullanımı istenen etkinin alınmasında önemli bir noktadır. Diğer yüz gerdirme uygulamalarının doğal alternatifi olarak değerlendirilen argireline®peptide özellikle göz ve alın çevresindeki kırışıklıkları gidermede ve önlemede güçlü bir konsantrasyona sahiptir. Awe laboratories anti aging argireline®peptide yüz kremi boyun bölgesine de uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver