AXIS-Y Biome Double Defense Sunscreen 50ml - Peptid Içeren Bariyer Onarıcı Yaşlanma Karşıtı

632 TL

Ürün Bilgileri

AXIS-Y Biome Double Defense Sunscreen 50ml - Peptid Içeren Bariyer Onarıcı Yaşlanma Karşıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOREANDBEAUTY Satıcı Ünvanı: PALK DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720093372200001 Vergi Kimlik Numarası: 7200933722
    Bu ürün KOREANDBEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AXIS-Y Biome Double Defense Sunscreen Maksimum Koruma ve Nemlendirme Cilt bariyerini UV ışınlarından korumak için Özel Biyom Karışımımızı içeren, tüm yıl boyunca UV ışınlarına karşı güvenli koruma sağlayan rahatlatıcı bir güneş kremi. Ayrıca kızılcıktan elde edilen saflaştırılmış biyo-peptitlerin %95'inden fazlasını içeren kızılcık özü cildin esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Güneş koruyucunun su özlü dokusu nem tutma özelliğini geliştirirken, parlatıcı ve kırışıklık iyileştirici fonksiyonel bileşenler cildi UV ışınlarına maruz kalmaya bağlı olarak oluşabilecek ince çizgilerden korurken berrak ve esnek bir cilt sağlamaya yardımcı olur. Bu günlük güneş kremi hafiftir ve beyaz kalıntı bırakmadan pürüzsüzce sürülür, cildi yapışkanlık olmadan esnek hissettirir. Dolgun bir cilt sunmak için Kızılcık Peptit içeren kimyasal bir güneş kremi. SPF50+ PA++++ güçlü UV koruması ile formüle edilmiştir. Cilt bariyerini güçlendirmek ve sağlıklı bir ışıltı sağlamak için özel Özel Biyom Karışımı içerir. Beyaz döküm bırakmadan hafif bir dokuda. Cranberry Peptide
  • Fransız kızılcıklarından elde edilen %95'in üzerinde doğal biyo-peptitten oluşan kızılcık özü içerir. Bu doğal biyo-peptitler, UV ışınlarının neden olduğu kuruluk ve kırışıklıklar gibi çeşitli cilt hasarlarını gidermeye yardımcı olarak genel cilt bakım etkisine katkıda bulunur. Sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur. Vaccinium Macrocarpon (Kızılcık) Meyve Özü: Cilt Elastikiyetini ArtırırUV ışınlarına maruz kalma nedeniyle kuru ciltte kolayca oluşan kırışıklıkların giderilmesi için doğru cilt bakımına odaklanmak önemlidir. C ve E vitaminlerinin yanı sıra antosiyaninler de bol miktarda bulunur. Bu bileşenler cilde gerekli nemi sağlamada ve yorgun cildi canlandırarak yenilenmiş bir canlılık hissi vermede hayati bir rol oynar. Kombucha: Cildin nem tutma özelliğini geliştirmeye yardımcı olan fermente bir bileşen Galactomyces: Cildi temizleyerek ve nemlendirerek cilt durumunu iyileştiren doğal maya Special Biome Karışımı: Cildi güçlendirmek ve temizlemek için çalışır ve cilde sağlıklı bir ışıltı vermek için cilt dokusunu iyileştirir. Kullanım Şekli: Temel cilt bakımı rutininizden sonra, tüm yüzünüze ince bir tabaka güneş kremi sürün. İçerik Listesi: Water, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Butyloctyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Niacinamide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Polysilicone-15, Caprylyl Methicone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Propanediol, Adenosine, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Saccharomyces Ferment Filtrate, Galactomyces Ferment Filtrate, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Bifida Ferment Lysate, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, VP/Eicosene Copolymer, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Silica, Behenyl Alcohol, Tromethamine, Decyl Glucoside, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Juniperus Virginiana Oil, Sodium Polyacrylate, Cedrus Atlantica Bark Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Propylene Glycol, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Pogostemon Cablin Oil, Xanthan Gum, Polyether-1 Malzemeler üreticinin takdirine bağlı olarak değiştirilebilir. En eksiksiz ve güncel içerik listesi için lütfen ürün ambalajına bakın.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 50 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver