Aydın Yayınları Aydın 10 Kimya Ders Işleyiş Modülleri

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
180 TL177 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Aydın 10 Kimya Ders Işleyiş Modülleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10. Sınıf Aydın Kimya Ders İşleyiş Modülleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 10. Sınıf Kimya Ders Işleyiş Modülleri

Kimya dersi lisede 9. sınıf itibariyle öğrencilerin ders müfredatı içerisinde bulunmaktadır. Sayısal ve sözel konuların bir arada bulunduğu kimya dersinde istenen başarının sağlanabilmesi için düzenli çalışılması gerekir. Dersin tüm konuları mutlaka pekişene kadar tekrar edilmeli ve konu anlatımlarının ardından soru çözülmelidir. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri konu anlatımı ve soru çözümü bir arada bulunan kimya ders kitabıdır. Konu konu olarak ayrılan kitap öğrencilerin kolayca anlayabileceği şekilde anlatılmaktadır. Konu anlatımları tablo, grafik ve görsellerle desteklenmektedir. Kitap içeriğinde alt bölüm testlerinin yanı sıra karma testler, yazılı sınav soruları ve yeni nesil soruları bir arada bulunmaktadır. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri satın al tercihi yaparak çocuğunuzun kimya dersine olan ilgisini arttırabilir ve konu eksiklerini tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz.

  • Akıllı Tahtaya Uyumlu
  • Müfredata Uygun
  • Renkli Tasarım

Aydın Yayınları 10. Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülleri Yorumları

Kimya dersinin temelleri ilköğretimde fen bilgisi dersiyle birlikte atılmaktadır. Bu dönemde derse yeterli ilginin gösterilmemesi nedeniyle öğrencinin temel kimya bilgilerinde eksiklikler oluşmuş olabilir. Bu eksikliklerin tamamlanarak ilerlenmesi üniversite sınavında öğrencinin daha başarılı olmasını sağlayacaktır. 10. sınıfta görülen kimya konuları da üniversite sınavı müfredatı dahilinde olan konulardır. Kimya konularının iyi düzeyde öğrenilmesi öğrencinin sınavda başarılı olmasını sağlayacaktır. Akıllı tahtaya uyumlu kimya yardımcı kaynak seçimi öğrencinin derste öğrendiği konuları pekiştirmesini sağlar. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler tercih sırasında size yardımcı olabilir. Müfredata uygun olarak hazırlanan modül sayesinde öğrenci için önemli olan bilgiler kolayca anlaşılır. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri indirim döneminde çocuğunuzun ihtiyacı olan bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Aydın Yayınları 10. Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülleri Kampanya

10. sınıf kimya müfredatında kimyanın temel kanunları, karışımlar, kimya her yerde, asitler, bazlar ve tuzlar ana konuları bulunmaktadır. Kitap içeriğinde tüm kimya ders konuları öğrencinin anlayabileceği detayda incelenmektedir. Tüm konuların gerektirdiği detay ve önem farklıdır. Kitap içeriğinde konunun karmaşıklığına uygun olacak sayıda örnek çözümü ve sorular bulunmaktadır. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri çözümleri her sayfanın sonunda yer almaktadır. Bu sayede öğrenciler soruların çözümünü hızlı bir şekilde kontrol edebilmektedir. Renkli formatta yazılan kitap içeriğinde önemli olan formüller ayrı renklerde dikkat çekici şekilde kitap içeriğine eklenmektedir. Öğrenciler için konuları öğrenme süreci daha kolay ve pratik olmaktadır. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri kampanya dönemini takip ederek çocuğunuzun öğrenme hızını arttıracak olan bu kitabı satın alabilirsiniz.

Aydın Yayınları 10. Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülleri İçeriği

Kimya ders işleyiş kitabı modüller halinde bulunmaktadır. Kitap tasarımı öğrencinin konuları daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde öğrenmesine yönelik olarak hazırlanmıştır. Ders konuları sınıf içi işleyiş bölümünde özet halinde anlatılmaktadır. Renkli tasarımı öğrencinin dikkatini toplamaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Ders anlatımının ardından konuyla ilgili sorular gelmektedir. Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri cevapları her sayfanın sonundadır. Bu sayede öğrencinin soru çözümlerini kafa karışıklığı yaşamadan daha hızlı kontrol etmesi sağlanmaktadır. Modüllerin ardından karma testlerin bulunduğu bölüm gelmektedir. Konular hakkında karma soruların bulunduğu bu bölüm sayesinde öğrencinin konuları özümsemesi sağlanmaktadır. Kitap içerisinde bulunan yazılı soruları okuldaki sınavlara hazırlanmayı desteklemektedir. Trendyol’dan avantajlı fırsatlarla sahip olabileceğiniz Aydın Yayınları 10. sınıf kimya ders işleyiş modülleri fiyat performans ürünüdür. Soru bankası ve yardımcı kaynak bir arada öğrenciye sunulmaktadır.