Aydın Yayınları Ayt Kimya 30‘lu Deneme Sınavı

210 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
153,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Ayt Kimya 30‘lu Deneme Sınavı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydın Yayınları AYT Kimya 30‘lu Deneme Sınavı 2018-2019 Müfredatına Uygun 30 AYT 10 Organik Kimya Denemesi Tamamı Video Çözümlü ÖSYM Tarzında Sorular Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 9786057945129ykm Ayt Kimya 30x13 Ve Organik Denemeler 10x13 Tamamı Video Çözümlü

Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13 soru bankası, 4 yıllık fakültelere girmek isteyen lise son sınıf veya lise mezunu öğrencileri üniversite sınavına hazırlayan bir kitaptır. 30 adet kimya ve 10 adet organik kimya denemesi içeren kitaptaki sorular ÖSYM tarzındadır. Her denemede 13 soru yer alır. 122 sayfadan oluşan bu deneme kitabı sayesinde kimya konusundaki eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca çözdüğünüz deneme testleri sayesinde zamanı daha iyi yönetmeyi öğrenebilirsiniz. Bu denemeler kitabı video çözümlüdür. Videolar ise soruların cevaplarını ayrıntılı şekilde anlatır ve o konu hakkında öğrenmeniz gerekenleri gösterir. Ayrıca Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13 soru bankası fiyat etiketinin uygunluğu ile birlikte tam bir öğrenci dostudur.

  • Basım yılı 2022’dir.
  • Renkli baskıdır.
  • Tamamı video çözümlüdür.

Aydın Yayınları 30x13 AYT Kimya Denemelerinin Özellikleri Nelerdir?

Aydın Yayınları 30x13 AYT Kimya Denemelerinin Özellikleri Nelerdir?

Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin kimya bilgisini pekiştirmeyi amaçlar. Ayrıca bu kitap 10 adet organik kimya deneme testi içerir. Bu deneme testlerini çözerek AYT’de yapabileceğiniz netler hakkında öngörü sahibi olabilirsiniz. Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13’deki çıkan net sonuçlarınıza göre eksik olduğunuz konuları tespit edebilirsiniz. Bu sayede bu konuları tekrar ederek AYT’deki başarı oranınızı yükseltebilirsiniz. Ayrıca soru bankasındaki denemeleri tıpkı sınavdaymış gibi çözerseniz zamanı daha iyi kontrol etmeyi öğrenebilir ve hız kazanabilirsiniz. Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13 video çözümlü olması ise soruları daha iyi anlamanız açısından size fayda sağlar. Soruların nasıl yapıldığını izleyerek öğrenmek hafızanıza daha iyi yerleşmesini sağlayabilir.

Aydın Yayınları Tamamı Video Çözümlü Kimya Denemesi Kimlere Göredir?

Aydın Yayınları Tamamı Video Çözümlü Kimya Denemesi, 12. sınıf öğrencilerine ya da lise mezunu olan kişilere yönelik olarak hazırlanır. Ayrıca AYT’ye girmeyi düşünen üniversite mezunu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uyruklu ve Bulgaristan’dan göç yoluyla gelmiş Türk asıllı kişiler de bu video çözümlü kimya deneme kitabından faydalanabilir. Kısacası Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13 video çözümlü bu soru bankası üniversite sınavına girme şartlarına uyan, mesleki yetkinliğe sahip olmak isteyen, bilgili, donanımlı ve eğitimli biri olmayı hedefleyen adaylar için uygundur. Üniversitede 4 yıllık fakülte seçmek isteyen tüm adayların AYT’ye iyi şekilde hazırlanması ve sınavda çıkabilecek tüm sorulara hâkim olması gerekir. Bu soru bankasının video çözümlü olması ise yapamadığınız soruların nasıl çözüldüğünü öğrenmeniz açısından önemlidir.

Aydın Yayınları 10x13 AYT Kimya Organik Denemeler Kaliteli midir?

Aydın Yayınları 10×13 AYT Kimya Organik Denemeler, son derece kaliteli bir kitaptır. Geçmiş yıllarda çıkan sorulara göre hazırlanan soru bankası, alanında uzman kişilerin deneyim ve denetimlerine göre oluşturulur. Deneme testindeki her bir soru ÖSYM tarzındadır. Bu sayede denemeleri çözerken sınavdaymışsınız gibi adapte olabilirsiniz. Kitabın basım tarihi ise 2022’dir. Ayrıca kitabın baskısı renkli ve oldukça kalitelidir. Böylelikle kitap gözlerinizi yormaz ve sizi çalışmaya motive eder. Deneme testlerinin video çözümlü olması ise kitabın niteliğini artıran diğer bir unsurdur. Aydın Yayınlarının internet sitesinden tüm denemelerin video çözümlerine ulaşabilirsiniz. Bu video çözümlerinde ise soruların cevaplarını detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Soru bankasını daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Aydın Yayınları AYT Kimya 30×13 ve Organik Denemeler 10×13 yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kitabı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.