Aydın Yayınları Tyt Biyoloji Soru Bankası

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Tyt Biyoloji Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydın yayınları tyt biyoloji soru bankası

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 9786059529723 TYT Biyoloji Soru Bankası

Biyoloji, AYT ve TYT sınavları için önemli bir derstir. Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası sayesinde fazlasıyla soru çeşidi görebilmeniz mümkündür. Ayrıca Aydın Yayınları’nın tüm ürünleri için videolu çözümler sunması da büyük bir avantaj konumundadır. Biyoloji dersine konu anlatımlı kaynaklardan çalışarak devamında soru bankasına geçebilirsiniz. Soru bankaları soru çeşitliliklerini görmek açısından sınavlara hazırlık noktasında büyük fayda sağlar. Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası, içerisinde yer alan her kategoriden sorularla en büyük yardımcınız konumunda olacaktır. Sorular tamamen yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Yeni sınav sistemine de uygun bir şekilde hazırlanmıştır. TYT sınavı biyoloji dersi hazırlığı için kaynak kitap olarak kullanılabilir.

  • %25 kolay, %65 orta, %10 ileri seviye sorular hazırlanmıştır.
  • Testler içerisinde kolaydan zora doğru sıralanış vardır.
  • Testler, konu bazında ilerler.

Aydın Yayınları Biyoloji Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Aydın Yayınları Biyoloji Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası kitabı, kaliteli basım özelliklerine sahiptir. Aydın Yayıncılık tarafından yüksek kalite kâğıt kullanılmış ve basım teknikleri uygulanmıştır. 248 sayfadan oluşan kitap akıllı tahtaya uyumlu bir şekilde hazırlanmıştır. Kitap, yayınevi bünyesinde kurulmuş komisyon tarafından hazırlanmıştır. Yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanan kitap, üzerinde işlem yapmaya da uygundur. ÖSYM tarzında sorularla gerçek sınav hazırlığı yapabilirsiniz. 12.sınıf lise Biyoloji dersine yardımcı kaynak olarak da kullanılabilir. TYT ve AYT sınavları için özel olarak hazırlanmıştır. Sınava hazırlık noktasında fazlasıyla soru çözmek gerekir. Bunu Aydın Yayınları TYT biyoloji soru kitabı ile gerçekleştirebilirsiniz. Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası yorum unsurlarıyla kullanıcı deneyimlerine ve puanlamalarına ulaşabilmeniz de mümkündür.

Aydın Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası Video Çözümlü müdür?

Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası direkt olarak video çözüm içermez. Ancak Aydın Yayınları, tüm kitaplarında olduğu gibi TYT biyoloji soru bankası kitabı için de web sitesinde video çözümlerini yayınlar. Dolayısıyla ilgili kitabın video çözümlerine ulaşabilmek mümkündür. Çözümler basit ve anlaşılır bir şekilde anlatılmıştır. Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası içerisinde çözemediğiniz sorular varsa ilgili çözümler oldukça yardımcı olacaktır. Özellikle %10 oranında sorulan ileri seviye sorularda zorlanmanız olasıdır. Bu gibi takıldığınız noktalarda video çözümlerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca çözebildiğiniz soruların da çözümlerini incelemenizi öneriyoruz. Burada bilmediğiniz farklı bilgilere de değinilebilir. TYT sınavına hazırlık noktasında bu kitap yardımıyla soru kaçırmayacaksınız. Tamamen ÖSYM soru tarzına uygun olarak hazırlanmış farklı tiplerdeki sorular, direkt olarak sınav sonucunuzu etkileyecektir.

Aydın Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası Okula Yardımcı Olur mu?

Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası, aynı zamanda okula yardımcı bir kaynak olarak değerlendirilebilir. TYT Biyoloji konularının tamamını kapsadığı için lise boyunca kullanılabilir. Okul sınavları yüksek oranda test formatında yapıldığı için soru tiplerini görmek açısından yardımcı olacaktır. Soru bankaları, pratikte de okula yardımcı kaynak olarak öğrenciler tarafından değerlendiriliyor. Burada öğreneceğiniz bilgileri okul derslerinizde ve sınavlarında kullanabilirsiniz. Aydın Yayınları TYT biyoloji soru bankası fiyatı da oldukça uygun seviyelerdedir. Kitap yardımıyla hem TYT’de hem de okul dersinizde başarı elde edebilirsiniz. Soru bankaları, TYT sınavı için oldukça önemlidir. Ayrıca okul dersinde başarı sağlamak için de oldukça önemlidir. Bu nedenle soru bankalarını çözmeniz ve farklı soru tiplerine hâkim olmanız gerekmektedir. Aydın Yayınları’nın hazırlamış olduğu TYT Biyoloji soru bankası, kalite anlamında da sizlere yardımcı olacaktır. Kitap içerisindeki sorular zorluk derecesine göre kategorize edilmiştir. Bu sayede her zorluktaki soruları rahatlıkla çözebilmeniz hedeflenir.