b-brite Kukuli 2'li Ağız Bakım Seti Mavi ( Diş Macunu + Işıklı Diş Fırçası)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

b-brite Kukuli 2'li Ağız Bakım Seti Mavi ( Diş Macunu + Işıklı Diş Fırçası)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bu set, "b-brite Kukuli 2-6 Yaş Diş Macunu" ve "b-brite Kukuli Işıklı Mavi Diş Fırçası " ürünlerini içermektedir. "b-brite Kukuli 2-6 Yaş Diş Macunu" florur ve paraben içermez. "b-brite Kukuli Işıklı Mavi Diş Fırçası " nın gövdesindeki ışıklı zamanlayıcıyı etkinleştirmek için fırçanın altındaki vakuma basmanız yeterlidir. 120 saniye boyunca yanıp söner. 120 saniye sonra otomatik olarak kapanacaktır. Piller güvenlikli olmasından dolayı içindedir ve değiştirilemez, çıkartılamaz. b-brite Kukuli Işıklı Mavi Diş Fırçası düz yüzeylere, yapışan alt bölgedeki vakum ile fırçalamayı günlük rutinin eğlenceli bir parçası yapar. Aynı zamanda fırçasın içindeki hareket eden parçacıklar sayesinde çocuklarınızın diş fırçalarken eğlenmesine yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver