Babil Kitap Osmanlı Kadınlarının Mahrem Dünyası Babil Kitap (Korunaklı Poşetle)

294 TL

Ürün Bilgileri

Babil Kitap Osmanlı Kadınlarının Mahrem Dünyası Babil Kitap (Korunaklı Poşetle)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esinti Satıcı Ünvanı: ESİN ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6550492458
    Bu ürün Esinti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İslam sanatı ve Osmanlı tarihçisi Godfrey Goodwin, Osmanlı Kadınlarının Mahrem Dünyası nda erkek egemen Osmanlı toplumunda kadınların rolüne ve yarattıkları yaşam alanlarına ışık tutuyor. Saray kadınlarının ışıltılı dünyasıyla yetinmeyen eser, yazılı kayıtlarda pek de yer bulamamış sıradan insanların yaşam mücadelesine, kadınların ev içi emeğine geniş bir yer veriyor. Kimi köle sahibi kimi köle, kimi zevk için seyahat ederken kimi mecburiyetten yollara düşmüş her sınıftan kadının yaşamına dair kesitler sunuyor. Haremden tutun en ücra mıntıkalara dek kadınların hayatını tanzim eden yasaları inceliyor. Osmanlı kadınına dair klasik bakışın ötesinde yeni bir perspektif sunan Osmanlı Kadınlarının Mahrem Dünyası, özellikle 19. yüzyılın netameli iklimine odaklanıyor ve imparatorluğun çöküş çağında modernitenin kadınları nasıl etkilediğini net bir şekilde tasvir ediyor. Ürün Adı: Osmanlı Kadınlarının Mahrem Dünyası Ürün Kodu: 9786057360014 Yazar: Godfrey Goodwin Basım Yılı: 2022 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 322 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Kenan Koçak * Esinti mağazsıyla vereceğiniz siparişler size özel korunaklı kargo poşetiyle size gönderilir. Bu sebeple kitaplarınız kusursuz ve sıfır kokusuyla size ulaşır. Diğer mağazalardan bizi ayıran fark, kadın girişimci olarak işimize verdiğimiz özveridir. * Esinti mağasıyla deprem bölgesinde faaliyet gösteren bir öğretmen kadın girişimidir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Anonim Masal
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver