Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri

789,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıpış Tıpış Satıcı Ünvanı: RAM MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734063958900015 Vergi Kimlik Numarası: 7340639589
    Bu ürün Tıpış Tıpış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem Soft Banyo Desteği Gri Özellikleri Yumuşak yapısı sayesinde bebeğiniz konforlu bir banyo yapar. Banyonuzdaki büyük küvetin içine yatırarak bebeğinizi rahatlıkla tek başınıza yıkayabilirsiniz. Kanserojen madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri 8681049234650

Genel olarak bebek ürünlerinde var olan ürünler hassas bir dokuya sahiptir. Yaygın bir kullanım ağı olan banyo destek ürünleri içinde Babyjem soft banyo desteği herkes için tercih edilebilir bir seçenek olmaktadır. Özellikle yeni doğan bebeklerin kullanımları için son derece konforlu bir ürün olmaktadır. Bebeklerin banyoları önemle ve titizlikle gerçekleşmesi gerekir. Bu nedenle güvenli ürünlerin kullanımda annelere destek olacaktır. Bebeklerin banyoları sırasında kontrol ve denge desteği sayesinde minikleri temizleyen kişiye fayda sağlamaktadır. Banyo destek ürünleri bebekler için önemli olmasının yanı sıra bebekleri yıkayan kişiler için fayda sağlamaktadır. Babyjem soft banyo desteği yorumları arasında yer alan ve son derece beğenilen ürünlerin var olduğu bebek ürünlerinin satıldığı alanlarda birbirinden farklı ve çeşitli birçok model bulabilirsiniz. Bebeklerin beğendikleri ve konfor alanlarının oldukça yüksek olduğu Babyjem ürünleri bebekli her evin vazgeçilmez detayları arasındadır. Sonuç olarak bebeklerin konforu ve huzuru hemen her şeyden üstün tutulmaktadır.

  • Bebeklerin Konforu
  • Tüm Annelerin Gözdesi
  • Babyjem Güvencesi

Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri 8681049234650 Renkleriyle Bebekleri Gözdesi

Banyo ürünlerinde kişilerin tercihler beğenilen ve kullanılma güvencesi olan ürünlerdir. Babyjem ürünleri birçok konuda kişilerin beğenilerini toplamak ile destek ürünlerin banyo konforunu arttırdığı bilinmektedir. Bebeklerin banyoları sırasında destek alınması gerekli bir durumdur. Sabit duramayan bebeklerin sakince ve huzurla kalabilmesi için destek ürünlere ihtiyaç vardır. Babyjem soft banyo desteği 465 gri renk ile son derece keyifli bir banyo seti kullanımı sağlanmış olur. Her kullanım için ayrı ve her bebek için uygun bir ürün olan Babyjem marka güvencesiyle de kişilerin tercihlerine sunulmaktadır. Kişilerin satışlarına sunulan bu ürünler banyo dışında balkon ya da oturma odalarında da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Babyjem soft banyo desteği 465 gri özellikleri oldukça fazladır. Birçok kişi tarafından aynı şekilde beğenilen ve kullanılma oranı yüksek olan ürünlerdir.

Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri 8681049234650 Her Evin Vazgeçilmezi

Evlerin vazgeçilmez ürünleri vardır. Bunlar, bebekli aileler için bir bebeğin büyürken rahatlığı ve konforunu etkileyen keyif temalı ürünleri ön planda tutan ürünlerdir. Babyjem soft banyo desteği 465 gri kullanımı son derece keyiflidir. Banyo sırasında bebeklerin konforları ve huzuru her şeyden önce geliyor olması sebebiyle hemen her noktada kişilerin tercihlerine yön verebiliyor olması önemlidir. Babyjem kullanıcıları garantili bir ürün olması sebebiyle markanın ürünlerinden memnun ailelerdir. Bebeklerin konforu için tercih edilmesi gereken bir ürün olan Babyjem banyo destek ürünleri herkes için bir tercih sebebi olarak da belirlenmektedir. Babyjem soft banyo desteği 465 gri kullananlar evlerin vazgeçilmez öğeleri olarak kabul etmektedir. Bu nedenle kişilerin tercihlerine uygun ürünler tercih edebiliyor olması beğenilen ve son derece ön planda tutulan ürünlerin toplamından oluşmaktadır. Bebek ürünlerinde hangi markanın ürünlerinin kullanıldığı önemlidir. Güvenli bir marka olan Babyjem bebek ürünleri satışlarda yüksek bir tercih edilme ve satılma oranına sahiptir.

Babyjem Soft Banyo Desteği 465 Gri 8681049234650 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bebek ürünlerinde fiyatlandırma ise oldukça önemlidir. Söz konusu dönemde ailelerin giderleri zaten oldukça yüksektir. Bu nedenle ekonomik tercihlerin yapılması herkes için bir ön tercih durumdadır. Babyjem soft banyo desteği 465 gri fiyatı indirim ve kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Banyo destekleri ile ilgili tercihleri Trendyol üzerinden bulabilir ve sipariş verebilirsiniz.