Baby Mom Anne Bebek Bakım Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası

249,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Mom Anne Bebek Bakım Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Baby&Mom bir ebebek markasıdır. Baby&Mom Anne Bebek Bakım Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası ile kendinizi konforlu hissedin. Tüm ihtiyaçlarınız yanınızda olsun ve şıklığınıza bir aksesuar daha ekleyin. Tüm seyahatlerinizde ve gezilerinizde en mükemmel yardımcınız hep yanınızda olacak. Baby&Mom Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası ile bebek bezi, biberon, ıslak mendil, pudra, kıyafetler gibi bütün ihtiyaçlarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Günlük kullanım için tasarlanmıştır ve bebeğinizin gereksinimlerini taşırken hem de şık görünmenize yardımcı olur. Çantanızın temizliği kolay ve leke tutmayan kumaştan yapılmıştır. Çamaşır makinesinde yıkamak yerine nemli bez ile siliniz. Özel bölmeleri sayesinde bebeğin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkta taşıyabilirsiniz. İç tasarımı her türlü malzemeye yer bulabileceğiniz geniş bir hacim düşünülerek yapılmıştır. En ön gözünde kolay ulaşmanız adına cep telefonunuz, anahtarınız, cüzdanınız gibi elinizin altında olması gereken şey için bir cep mevcuttur. Sırtınıza asarak rahatlığı yaşayacaksınız. Çantalarımız vücut sağlığınız için çok hafif malzemelerden tasarlanmıştır. Çanta Kumaş Özelliği: altı pvc kaplı polyester. Kumaştan su geçirmez ama çanta fermuar ve dikiş yerlerinden su alabilir. Taban, Sırt ve Omuz Askılıklarında Köpük Takviyesi İç Kısımda 3 Adet Çok Amaçlı Bölme Sol Yanda 1 Adet Fermuarlı İçi Metalize Kaplı Termos Cebi Sağ Yanda 1 Adet Fermuarlı Cep Ön Tarafta 2 Adet Cep Sırt Kısmında Fermuarlı Gizli Cep Yan Kısımlarda 2 Adet Cırt Cırtlı Çok Amaçlı Cep Tek Bölmeli 31x43x21 cm ebatlarındadır. Üretim Yeri: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Model Sırt Çantası
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver