Genel Markalar Paprika Karabiber Öğütücü Orta

190 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Paprika Karabiber Öğütücü Orta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modagetir Satıcı Ünvanı: BAXQUZE ULUSLARARASI TEKNOLOJİ TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150096459100001 Vergi Kimlik Numarası: 1500964591
    Bu ürün Modagetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün boyutu : 25,5 x Ø6 cm Paprika karabiber öğütücü mutfağınızda işlevsel bir kullanım sunar. Üst kısmındaki mekanizmanın 360 derece dönebilme özelliği ve alt kısmındaki seramik bıçaklar sayesinde baharatlarınızı güvenle öğütebileceksiniz. İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Kahverengi
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Bambum Paprika Karabiber Öğütücü

Sağlıklı beslenmenin tercih edildiği modern mutfaklarda zararsız materyalleri olan gereçler tercih edilir. Doğal ve taze baharat kullanımı da sağlıklı beslenme açısından ön plana çıkar. Karabiber, kaya tuzu gibi baharatları hazır almayıp öğüterek kullanmayı tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla hangi tür değirmeni kullanmanız gerektiği sağlığınız açısından önemli bir seçimdir. Bambum Paprika karabiber öğütücü BKPA01- modeli, keskin seramik bıçak kalitesi, bambudan yapılmış doğal ahşap tasarımı ile beğeni toplar. Hem bıçak tasarımı hem de iç yüzey materyalinin plastik olmaması sağlığınız açısından koruyucudur. Birçok mutfağın önemli bir ihtiyacını karşılayan Bambum markalı karabiber öğütücü dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Öğütme işini kolaylaştıracak ve sağlıklı hale getirecek bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • 360° dönebilen üst kapak tasarımı
  • Keskin seramikten dayanıklı bıçaklar
  • Şık ve doğal görünümlü, sağlıklı bambu ahşap

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni Özellikleri

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni Özellikleri

Üzerinde ayrıntısıyla düşünülmüş bir tasarıma sahip olan Bambum Paprika karabiber öğütücü, üst kısımda bulunan ve 360° dönebilme özelliği olan kapağı ile kullanışlı bir modeldir. Bu özelliğiyle kullanım rahatlığı yaratır ve müşterileri memnun eder. Kapağın dönme özelliği her iki yöne doğru olduğu için öğütme işlemini dilediğiniz tarafta sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Paprika karabiber öğütücü, alt kısımda bulunan ve öğütmeyi gerçekleştiren seramik bıçak yapısı ile de fark yaratır. Seramik malzeme mutfak araç gereçlerinde sıklıkla kullanılan bir materyaldir. Mutfakta seramiğin tercih edilmesi sağlık ve uzun ömürlülük açısından değerlidir. Ürünün materyali sert kesme işlemi sırasında mikro parçacıklara ayrılıp baharata karışmaz. Özel tasarımlı seramik bıçaklar, zorlu parçalama işlemlerine karşı yüksek direnç kazanır. Ürünün ergonomik modeli sayesinde karabiber ya da kaya tuzunuzu zorlanmadan toz haline getirebilirsiniz.

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni Avantajları

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni Avantajları

Bambum karabiber öğütücü 5.4x5.4x19.3 cm ideal ölçüleri ile ergonomik ve kullanışlıdır. Modelin taşıması kolaydır ve yer kaplamaz. Ayrıca yapıldığı bambu materyal itibariyle size ağırlık hissettirmez ve döndürme esnasında bileğinizi yormaz. Bambum Paprika karabiber öğütücü kullananlar için ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren bir üründür. Model, tasarımı açısından ergonomiktir. Alta ve üste doğru genişleyen tasarımın avucunuza rahat oturabilmesi için orta kısmı dar ve kavislidir. Üst kapağın açılı bir şekilde yukarı doğru genişlemesi, tutuş ve kavrayış açısından kolaylık yaratır. Öğütücünün önemli özelliklerinden biri de bambudan yapılmış ahşap olmasıdır. Bambu ürünlerin hem imalatı hem de kullanımı avantajlıdır. Doğal olan ve kimyasal barındırmayan malzemeden yapılması ürünün güvenilirliğini artırır. Modern mutfak modasında ön plana çıkan doğal ahşap materyal kullanım ayrıcalığından siz de yararlanabilirsiniz.

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni

Bambum Paprika Karabiber Değirmeni

Müşteriler arasında doğru beslenme farkındalığının artması ile beraber sağlıklı baharat tüketimi tercihleri de artar. Elde kullanılan değirmenler sayesinde baharatları doğal yoldan toz haline getirebilirsiniz. Bu modellerden faydalanarak hem tek seferlik tabaklar için hem de tencere yemekleri için yeterli miktarda aktariye veya kaya tuzunu sağlayabilirsiniz. Bambu ürünler bakteri ve mikrop barındırmaz. Ekolojik olan bu materyal su geçirmez ve sudan etkilenmez. Üst kısmında bulunan gri metal düğmesi kapağı kolayca açmanızı sağlar. Bambum Paprika karabiber öğütücü yorumları size farklı müşterilerin deneyimlerini öğrenme fırsatı sunar. Ahşap tasarıma, 360° dönebilen üst kapak yapısına ve keskin seramik bıçaklara sahip olan modelin müşteri yorumları, alışverişinize karar verme aşamasında faydalı olabilir. Bambum Paprika karabiber öğütücü fiyatlarını Trendyol’da inceleyebilir, ürünün kalite dengesini görerek avantajlı kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.