Bambum Taşev Nevada Servis Tabağı Büyük

199,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Bambum Taşev Nevada Servis Tabağı Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşev Nevada Servis Tabağı, arduvazın ısıyı tutma özelliği sayesinde sıcak servislerinizin vazgeçilmezi olacak.Özellikle steak ve balık servisleriniz, Nevada ile bambaşka bir havaya bürünecek.Eğer arzu ederseniz, servisten önce tabağı ısıtarak yemeklerinizi sofrada sıcak tutabilirsiniz.Ürün ölçüleri: 33x25x0.5 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Çay Tabağı
  • Renk Siyah
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Taşev Nevada Büyük Servis Tabağı ile Sofralar Daha Şık

Evde olunan süre içerisinde yemek masaları, günde en az bir kere başında oturulan ve saatler geçirilen bir alandır. Sofrada geçirilen süre boyunca birlikte olunan aile üyeleri, arkadaşlar, eş ve dostlar ile keyifli sohbetler edilir ve lezzetli yemekler yenir. Bu sofraya, geçirilen süre boyunca lezzetli yemeklerin sunulduğu şık servis tabakları ve sunumlar getirilir. Servis tabakları, üstüne koyacağınız lezzetli yemekleri daha çekici bir hale getirir. Servis tabaklarını piyasa üzerinde birçok farklı çeşitte görebilirsiniz. Porselen, seramik, plastik, ahşap ve birçok farklı malzemeden yapılmış olan servis tabakları bulunur. Hazırladığınız yemeğe ya da sofranıza göre bu servis tabaklarının tasarımlarında, renklerinde, desenlerinde değişiklikler yapılmıştır. Bambum servis tabağı servis tabakları arasında sıkça tercih edilenlerden biridir. Görüntüsü ve yapıldığı malzemeler sebebiyle tercih sebebi olmuştur.

  • Sofralara Uyumlu
  • Sağlıklı Malzeme
  • Uzun Yıllar Dayanıklı

Taşev Servis Tabağı ile Sıcacık Sağlıklı Sofralar

Sofralarınıza şık bir hava katmak, yemeklerinizin görüntüsünü çekici hale getirmek amacıyla servis tabakları çeşitlendirilmiştir. Bu servis tabaklarından biri olan Taşev servis tabağı arduvaz adı verilen taş malzemeden yapılmıştır. Arduvaz kurşuni bir renge sahip olan doğal bir taş türüdür. Bu taş uzun yıllar dayanır ve kolay kolay yıpranmaz. Ayrıca bu malzeme ısıyı tutan bir malzemedir. Cila ya da boya gibi kimyasal maddelere ihtiyaç duymayan bir yapısı vardır. Yemekleriniz sıcak bir şekilde servis tabağına konduğunda herhangi bir kimyasal maddeden etkilenmez böylelikle yemekleriniz sağlıklı ve de doğal kalır. Taşev Nevada taş servis tabağı yapısındaki arduvazın ısı tutma özelliği sayesinde sıcak yemeklerinizi kolay kolay soğutmaz. Böylece yemeklerinizi sofraya Taşev servis tabağı ile götürdüğünüzde yemekleriniz uzun süre soğumadan sofrada durabilecektir. Eğer sizler de sofralarınızı Taşev Nevada ile süslemek isterseniz bambu servis tabağı fiyatları kısmından bu servis tabağının fiyatı ve detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sofralarınıza Çok Uyumlu Taşev Nevada Taş Servis Tabağı

Servis tabakları, sofralarınızdaki şıklığı sağlamak amacıyla birçok çeşitte ve modelde farklı firmalar tarafından tasarlanarak size sunulmuştur. Bu servis tabaklarından sadece tek bir tip tercih edebilir sade bir şıklık sağlayabilirsiniz. Ya da farklı çeşitlerde servis tabaklarını birbirlerine uydurarak sofralarınızda hoş görünümler elde edebilirsiniz. Taşev Nevada taş servis tabağı ile ahşap servis tabaklarını birlikte kullanabilir, sofralarında yemeklerinizi çekici bir görüntü ile sevdiklerinize sunabilirsiniz. Taşev Nevada servis tabağının üç farklı boyutu bulunur. Nevada servis tabağı büyük boyu, büyük boyutlardaki porsiyonları servis etmeniz için idealdir. Özellikle et gibi çabuk soğuması istenmeyen yemeklerin servisi gibi servisler için Taşev Nevada servis tabağı kullanışlı olacaktır. Sofralarınızda ahşap servis tabakları ile Taşev Nevada servis tabaklarını birlikte kullanarak profesyonel bir görüntü elde etmek istiyorsanız bu ürünü inceleyebilir, Taşev Nevada servis tabağı büyük yorum ve değerlendirmeleri kısmından ürünü satın almış kişilerin deneyimlerini görebilir ve siz de hemen satın alabilirsiniz.

Taşev Nevada ile Profesyonel Sofralar

Yaptığınız yemeklerin sunumu da en az lezzetleri kadar önem taşır. Sunumların güzel olması, yediğiniz yemeklerden zevk almanızı da sağlar. Tam da bu noktada çeşitli markaların kullanıcılara sunduğu, farklı tasarımlara sahip şık servis tabaklarına ihtiyaç duyulur. Bu servis tabakları, sofralarınızın adeta profesyoneller tarafından hazırlanmış gibi görünmesini sağlayabilir. Servis tabaklarının yapıldığı malzemeler değişkenlik gösterebilir. Bu malzemeler arasında Taşev servis tabağının da ana malzemesi olan arduvaz da yer alır. Arduvaz doğal bir taştır, uzun yıllar dayanır ve uzun süre yemeklerinizi sıcak tutar. Servislerinizden önce bu servis tabağını ısıtabilir, yemeklerinizi daha sonra bu tabağın üzerine koyarak sunabilirsiniz. Böylelikle yemekleriniz uzun süre sıcak kalmaya devam edecektir. Bu servis tabağının üç farklı boyu mevcuttur. Büyük olanının boyu 33, eni ise 25 cm’dir. Bu boyutlardaki bir servis tabağı ile büyük boyutlarda et ve balık servisini rahatlıkla yapabilirsiniz. Sizler de sofralarınıza bu servis tabağı ile servis yapmak istiyorsanız Trendyol'dan Taşev Nevada servis tabağı büyük fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilir ve Taşev Nevada servis tabağı büyük satın al seçeneğini kullanarak bu servis tabağına sizler de sahip olabilirsiniz.