8
Havuz Aydınlatma kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

BAROKASTORE LED Sualtı Gece Lambası Banyo Yüzme Havuz Işığı

315,40 TL
A

Ürün Bilgileri

BAROKASTORE LED Sualtı Gece Lambası Banyo Yüzme Havuz Işığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: barokastore Satıcı Ünvanı: BARIŞ KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140733389
    Bu ürün barokastore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüzme havuzu lambası, 7 modlu su altı lambaları, disko havuz partisi veya gölet dekoru için yüzen ışıklar, yüzen havuz ışıkları, havuz ışıkları, havuz fıskiyesi, dalgıç LED ışıkları, havuz aksesuarları. Özellikler: 1. 7 farklı dizi, tuşa basarak arasında geçiş yapabilirsiniz. 2. Kırmızı, yeşil ve mavi ışığın farklı kombinasyonlarından oluşur - her biri farklı desen ve ekranlarla, kısmen yanıp sönen ve bazıları hala . 3. Elmas şekli, ışığın geniş bir şekilde uzanarak havuzu veya odayı aydınlatır. 4. Banyonuzda yüzebilmeniz için bir denge başlığı dahildir. Özellikler: Malzeme: PP. Işık renkleri: Resimde gösterildiği gibi. İşlev: Su geçirmez. Şunlar için uygundur: Parti, oturma odası, banyo, küvet, yüzme havuzu, bar vb. Pil: 3 x AAA pil (dahil değildir). Boyut: 8,5*10,5*10,5 cm/3,3*4,1*4,1 inç Nasıl kullanılır? 1. Öncelikle üç vidayı vidalayın ve kapağı çıkarın. 2. İkincisi, pil muhafazasına üç adet AAA pili koyun, pilin anotunun ve katotunun doğru olduğundan emin olun. 3. Üçüncü olarak, çalışıp çalışmayacağını kontrol etmek için şalteri takın, ardından şaltere uzun süre bastığınızda kapanır. 4. Son olarak, su aküyü bozmazsa vidaları geri sıkmak zarar görür. Paket: 1 x Yüzen LED Işık. 1 x Kullanım kılavuzu (Türkçe olmayabilir). Not: Lütfen suya koymadan önce sıkıca vidalayın, aksi takdirde su ile doldurabilir ve artık çalışmayabilir.

Ürün Özellikleri

    Geri Bildirim Ver