Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) BBN0170

24,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) BBN0170

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFSUNİ İŞLER Satıcı Ünvanı: EFSUN ELİF ÜBEYLİ ÇELİKMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960547359
    Bu ürün EFSUNİ İŞLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Bbn0170

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik)

Resim defterleri her yaştan kişiler için pratik bir şekilde çizim yapmaya yarayan ürünlerdir. Resme merakı olan birçok insan boş zamanlarında ve özellikle kendileriyle baş başa kaldıklarında resim çizerek içindekileri kağıda dökmek ister. Farklı boyutlarda olan resim defterleri bu bağlamda oldukça etkili ve sağlam bir çözüm sunar. Resim defteri temin ederek hobi olarak yaptığınız çizimleri çok daha güzel bir şekilde kağıda dökme imkanı bulabilirsiniz. İlköğretim çağından üniversiteye kadar birçok öğrenci resme merakları noktasında büyüklü veya küçüklü defter kullanırlar. Bu çerçevede her ihtiyaca rahatlıkla cevap veren Bayındır markalı defter, küçük çizimlerden başlayarak profesyonel resimler yapmanıza yardımcı olur. Ürün; kaliteli baskısı ve malzemesiyle öne çıkar. Bayındır A4 teknik resim defteri (dik) kullananlar arasında yer almak için sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Dik çizim
  • Kaliteli malzeme

Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Özellikleri

Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Özellikleri

Resim çizmek, insanın hayal gücünü zenginleştiren aktivitelerin başında gelir. İnsanların hayallerini düzgün bir kağıda dökmek istemesi son derece normaldir. Piyasada bulunan yatay defterlerin aksine bu ürün; dikey bir şekilde resim yapmanızı sağlar. Bu sayede hem kısıtlı alanda en güzel resimleri ortaya çıkarma kabiliyetiniz artıp hem de son derece ekonomik bir şekilde son derece kaliteli bir ürüne sahip olursunuz. Bununla birlikte ürün sadece resim çalışmaları için değil, daha teknik çizimler için de güvenle tercih edilir. Bu çerçevede mühendislik ve mimarlık noktasında yapılan özel çizimler ile taslaklar, bu ürün sayesinde hem kolay hem de anlaşılır bir şekilde kağıda dökülür. Bayındır A4 teknik resim defteri (dik) seçeneğini her çizim işleminiz için rahatça tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu ürün, gelişim çağındaki çocuklar için de son derece etkili bir kullanım sağlar.

Kaliteli Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Yorumları

Kaliteli Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Yorumları

Resim defterleri, insanların zihinlerinde tasarladıkları şekilleri ve kareleri somut bir şekilde kağıda dökmelerine yardımcı olur. Bu bağlamda her yaştan insan mutlaka bir kez olsun resim defteri kullanır. Diğer taraftan özellikle resim sanatı için yatay defterler kullanılırken daha profesyonel ve teknik çizimler için dik yapıda olan modeller tercih edilir. Bu çerçevede ürün, son derece rahat ve ihtiyaca cevap veren bir kullanım sunar. Beğeni kazanan bu seçeneği kullanan kişiler, ürünle ilgili faydaları ve avantajları net bir şekilde ifade ederler. Ürün, her türlü kalemle üzerinde çizim yapmanıza olanak sağlar. Kağıdı kaliteli bir şekilde hazırlanan defter, bu noktada ihtiyacınıza en iyi şekilde cevap verir. Bununla birlikte Bayındır A4 teknik resim defteri (dik) yorumları üzerinden de ürünle ilgili ayrıntılı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Fiyatı

Avantajlı Bayındır A4 Teknik Resim Defteri (Dik) Fiyatı

Dikkat çeken bu seçenek, her bütçeye hitap eden son derece uygun ve avantajlı fiyatıyla da ön plana çıkar. Bu bakımdan öğrenciler başta olmak üzere hemen herkes ürünü kolay bir şekilde temin edebilir. Ancak ürünün fiyatında bazı sebepler rol sahibi olur. Ürünün kalitesi, malzemesi, sayfa sayısı ve piyasa şartları gibi unsurlar bu seçenek için sabit bir fiyat oluşmasını engeller. Bayındır A4 teknik resim defteri (dik) fiyatı pek çok bütçeye hitap edecek şekilde belirlenir. Bununla birlikte ürünü satın almak isteyenler için de son derece uygun ve cazip bir alternatif söz konusudur. Bu doğrultuda Bayındır A4 teknik resim defteri (dik) satın almak isterseniz Trendyol üzerinden rahat bir şekilde işlemleri yapabilirsiniz. Bu seçenek ile kaliteli yakından tanıma şansı elde edebilirsiniz.