beaulis Touch It Toz Allık 528 Playful

179,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 51 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

beaulis Touch It Toz Allık 528 Playful

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA BEAUTY COSMETİC Satıcı Ünvanı: ZAFER SARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450283220
    Bu ürün ADA BEAUTY COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Touch It toz allık yanakları renklendirirken cilt üzerinde ipeksi bir his yaratır. • Özel formülü sayesinde çok kolay dağılır ve ışığı eşit bir şekilde yansıtır böylece kusurları gizlemeye yardımcı olur. • Ufak bir dokunuş ile yanaklarda canlı bir görünüm. Renk Tonu Pembe Form Toz Bitiş Mat Çeşit Tekli

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Form Toz
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Beaulis Touch It Toz Allık 528 Playful

Makyajın son dokunuşlarından biri olan allık, cilde canlı ve doğal bir görünüm vermek için kullanılır. Yanaklar üzerine kendi tonundan birkaç ara ton daha koyu kırmızı bir renk veren bu ürünleri doğru seçtiğiniz zaman istediğiniz görünümü yakalamanız mümkündür. Beaulis Touch It toz allık 528 Playful kullananlar aradıkları doğallığı bu üründe bulduklarını belirtirler. Beyaz ya da buğday tonlu ciltler için uygun olan bu ürünü hem gündüz hem de gece makyajları için kullanabilirsiniz. Birçok kadının makyaj çantasında önemli bir parça olan allık seçiminiz için bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Bu ürünler sadece yanak değil alın ve burun ucu gibi alanlara da belirli miktarlarda sürülebilir. Dengeli bir dağılım için tavsiye ve önerileri inceleyerek göz alıcı bir makyaj yapabilirsiniz.

  • Sağlıklı malzeme
  • Dayanıklı kutu
  • Kullanışlı renk

Beaulis Touch It 528 Playful Toz Allık Özellikleri

Beaulis Touch It 528 Playful Toz Allık Özellikleri

Beaulis Touch It toz allık 528 Playful adı gibi eğlenceli bir makyaj yapmanız için ideal bir renkle hazırlanır. Cildinize ipeksi bir doku kazandıran ürün, kusurları gizlemek için de yardımcıdır. Özel olarak formüle edilen dokusu uygulama sırasında çabuk dağılırken içindeki ışıltıyı da eşit şekilde yayarak istediğiniz gibi yansıtır. Yanaklarınızda canlı bir görüntüyü yakalamak için Beaulis 528 Playful ile küçük bir dokunuş yapmanız yeterlidir. Toz pudra formunda olan bu ürün bir fırça yardımı ile pratik şekilde uygulanabilir. Günlük ya da profesyonel makyajlarda kullanabileceğiniz Playful allık, pembe tonlu olan diğer malzemelerinizle ahenkli bir uyum yakalar. Ürün hem yaz aylarının sıcağında hem de kış aylarının soğuğunda yapacağınız uygulamalarda akma ya da matlaşma gibi istenmeyen kötü sürprizlere ve problemlere sebep olmaz.

Etkileyici Rengiyle Touch It Toz Allık 528 Playful Yorumları

Etkileyici Rengiyle Touch It Toz Allık 528 Playful Yorumları

Beaulis toz allık çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Playful, cildinize nemlendirici astar, baz, fondöten, BB, CC krem ve pudra gibi ürünleri uyguladıktan sonra mükemmel şekilde uyum sağlar. Müşteriler tarafından paylaşılan Beaulis Touch It toz allık 528 Playful yorumları da bu kusursuz uyumu kanıtlar niteliktedir. Ürünü deneyenler kadife gibi bir doku ile ipeksi görünümü onaylar ve tavsiye ederler. Daha önce bu ürünü hiç kullanmadıysanız renk tonu hakkında endişeniz olabilir. Rengin size uygun olup olmadığını anlamak için küçük bir test yapmanız yeterlidir. Doğru allık seçimi için baz alınan renk spor gibi faaliyetler sonrasında yanağınızda oluşan tondur. Bu tonu görmek için elmacık kemikleri üzerine küçük çimdikler atarak kızarmasını bekleyebilirsiniz. Sonrasında oluşan renk pembe tonları ise bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

İndirim Fırsatlarıyla Touch It Toz Allık 528 Playful Fiyatı

İndirim Fırsatlarıyla Touch It Toz Allık 528 Playful Fiyatı

Beaulis Touch It toz allık birinci sınıf materyaller ve sağlıklı malzemelerle üretilir. Dermatolojik testlerden başarıyla geçen ürün, antialerjik özelliği ile güven sunar. Silmek istediğiniz zaman kolaylıkla çıkan formül, makyajı gün içinde ya da gece boyunca kullandığınız sürece kalıcı bir duruş sergiler. Yumuşak tonuyla tercih edilen Beaulis Touch It toz allık 528 Playful fiyatı bütçe dostu rakamlarla listelenir. Rutin olarak düzenlenen Trendyol kampanyaları sayesinde ürünü indirimle satın alabilirsiniz. Yıl içinde tekrar eden bu kampanyalar avantajlı bir alışveriş imkanı tanır. Makyaj malzemelerinizi yenilemek veya eksiklerinizi tamamlamak için bu ürünü de değerlendirmeye alabilirsiniz. Hem yüzünüzü canlı gösteren hem de makyajınıza doğal bir doku veren bu ürünün kalitesi Beaulis markasının güvencesi altındadır. Dünya çapında geniş bir müşteri kitlesi olan Beaulis allığı güvenle sipariş edebilirsiniz.