Beibei Göğüs Pompası Manuel Süt Pompası Kolik Bebek Göğüs Pompası

194,63 TL

Ürün Bilgileri

Beibei Göğüs Pompası Manuel Süt Pompası Kolik Bebek Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beibei babies Satıcı Ünvanı: HOSMED GRUP MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735119949300001 Vergi Kimlik Numarası: 7351199493
    Bu ürün beibei babies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • beibei ™ göğüs pompası yumuşak ve cilde benzeyen yapısı ile BPA, PVC, fitalat, kurşun ve civa içermeyen FDA standardına uygun Tek Parça olarak gıda sınıfı yüksek kaliteli Silikondan üretilmiştir. beibei ™ göğüs pompası her göğüs büyüklüğüne uygundur. Son derece yumuşak(60° gıda sınıfı silikon) ve hafiftir.Tamamen saf vakumuyla süt salgılanması sırasında göğsünüze üst düzey konfor sağlar. beibei ™ süt pompası ile bebeğinizi emzirirken bile diğer göğsünüzden süt sağımı yapabilirsiniz. Özellikle hassas göğse sahip olan anneler veya emzirme zorluğu çeken anneler için en iyi çözüm beibei ™ göğüs pompasıdır. beibei ™ göğüs pompasının her yeni annenin ihtiyaç listesinde olmasının nedeni de budur ! Güvenliği seçin, toksik olmayan gıda sınıfı silikonu seçin, beibei ™ gıda sınıfı silikon göğüs pompanızı bugün sipariş edin! HER YERDE SÜTÜNÜZÜ SAĞIN Şu ana kadar kullanacağınız en güvenilir göğüs pompası beibei ™ , küçük boyutuyla nerede olursanız olun her zaman yanınızda. Doğal emişiyle manuel bir pompa olarak veya yeni doğum ardından göğsünüzdeki süt baskını azaltmak için kullanın. ELLER SERBEST SÜT TOPLAMA Sütü boşaltımı yapmak için yumuşak emiş kullanan beibei ™ Silikon Tek Parça Gıda Sınıfı Yüksek Kaliteli Göğüs Pompası, emzirirken bile diğer göğsünüzden süt sağımı yapmak için sessiz arkadaşınızdır. Pompanın alt gövdesini sıkın, Meme ucunuzu ortalayarak göğsünüzün üzerine yerleştirin ,Pompayı bırakın, bırakmanız ile beraber saf vakumu hissedecek ve anne sütünün akmaya başladığını göreceksiniz . İster emzirme ve süt sağma yolculuğunuzun başlangıcında olun, ister kendinizi bir profesyonel olarak görüyor olun, bu küçük ve tek parça pompa, her yere rahatlıkla götürebileceğiniz sorunsuz bir çözümdür. Emzirme dışında seyahatte, çalışırken, duşta saf vakumlu beibei ™ pompanız sayesinde acısız ve sessiz süt boşaltımı yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. beibei ™ göğüs pompası ile süt sağımına ara verdiğinizde veya süt sağımını bitirdiğinizde pompanın devrilerek sütün dökülmesini önlemek amacıyla düz zemine vakumlayarak pompayı sabitleyebilirsiniz. Sütünüz daha güvende ! beibei ™ göğüs pompası ile süt sağımına ara verdiğinizde veya süt sağımını bitirdiğiniz anda süt kapağını ağzına yerleştirmenizle birlikte sütünüzün pompa içerisinden dökülmesine, saçılmasına ve içerisine yabancı maddelerin girmesini engelleyebilirsiniz. Biberon bebeğinizin diş ve damak gelişimine zarar verebilir. Süt kapağı ile bebeğinizi beslediğinizde daha güvenli bir diş damak gelişimi olacaktır. Süt kapağı ile bebeğinizi beslemeniz neticesinde bebeğinizin gaz problemlerinin azaldığını tanıklık edeceksiniz. Gıda sınıfı silikondan üretilen beibei ™ göğüs pompasına güvenebilirsiniz. BPA, PVC, fitalat ve civa içermez. FDA (A.B.D.), ve SGS-LFGB tarafından cilt ve gıda teması testlerine tabii tutulmuş ve onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
  • Model Tekli
Geri Bildirim Ver