Benim Hocam Yayınları 2022 Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

41,60 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEDİİKLİM Satıcı Ünvanı: YEDİİKLİM EĞİTİM BİLGİSAYAR YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946019519900014 Vergi Kimlik Numarası: 9460195199
    Bu ürün YEDİİKLİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları TYT Fizik Video Ders Notları - 2022

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tyt Fizik Video Ders Notları ile Sınava Hazırlık

Üniversite sınavına hazırlıkta akıllı tahtaya uyumlu yapısı, konu anlatım özelliğiyle Benim Hocam Fizik Video Ders Notları öğrenci ve öğretmenlerin dikkat çekmektedir. Tyt Fizik Video Ders Notları içeriği gereği yeni sınav müfredatına uygun olarak tasarlanmıştır. Müfredata uyumunun yanı sıra Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları sınav sorularıyla da benzerlik göstermektedir. Alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış geniş soru havuzundan titizlikle seçilmiş fizik soruları öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırmaktadır. Böylece sınavda karşılaşılacak farklı sorulara öğrenciler daha avantajlı bir şekilde yaklaşma fırsatını yakalamaktadır. Müfredata uygunluk ve soru tiplerinin yanında akıllı tahtaya uyum ve karekod özelliği de dikkat çekmektedir. Bu özellik telefona indirilen bir uygulama ile devreye girmektedir. Karekod okutularak soruların konu anlatımlarına ulaşmak mümkün hale gelir.

  • Akıllı Tahtaya Uyumlu
  • Güncel ve Sınava Uygun Baskı
  • Ücretsiz Video Konu Anlatım Destekli

Güncel Müfredata Uygun Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Güncel Müfredata Uygun Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Benim Hocam Fizik Ders Notları kitabı güncel müfredata uygun sorulardan oluşması ve video anlatım desteğinin bulunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Sınavda sorumlu tutulan konular pek çok derste olduğu gibi fizik dersinde de seneden seneye göre değişiklik gösterebilmektedir. Güncel müfredatın yanı sıra öğrencilerin sınav tarzına uygun sorular çözmesi sınavda başarılı olmak için etkili olmaktadır. Tyt Fizik Video Ders Notları yorumları incelendiğinde müfredat ve sınav tipine uygunluğun yanı sıra akıllı tahtaya uyum ve video konu anlatım özelliği de göze çarpmaktadır. Karekod yardımıyla öğrenciler istediği sorunun konu anlatımına rahatlıkla ulaşabilmektedir. Böylece öğrenciler öğretmenleri olmadığı zamanlarda dahi akıllarına takılan sorulara cevap bulma şansı yakalayabilmektedirler.

Akıllı Tahta Uyumlu Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Akıllı Tahta Uyumlu Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Fizik ve matematik gibi sayısal dersler öğrencilerin okulda zorlandığı dersler arasında yerini alabilmektedir. Sayısal zeka, formül ve deneye dayanan fizik dersini daha iyi anlamak isteyen kişiler için Tyt Fizik Video Ders Notları öğrencilerin tercihleri arasında yerini alır. Benim Hocam Tyt Fizik Ders Notları kitabı aynı zamanda öğretmenlere de kolaylık sunuyor. Akıllı tahtaya uyumlu oluşuyla öğretmenlerin sınıftaki pek çok kişiye aynı anda hitap etmesini kolaylaştırıyor. Tyt Fizik Ders Notları akıllı tahtaya uyumunun yanı sıra konu anlatımlara ulaşılabilen karekoda da sahiptir. Böylece tam anlaşılmayan pek çok konuda öğrenciler, telefonlarından bu karekod okutarak soruların konu anlatımlı açıklamalarına ulaşabilirler. Her bir soru ve konu için özenle hazırlanmış bu konu anlatımları ile öğrenciler sınavda sorumlu olduğu pek çok konuya daha hakim olabilirler.

Sınav Tarzına Uygun Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Sınav Tarzına Uygun Benim Hocam Tyt Fizik Video Ders Notları

Benim Hocam yayınları 2022 Tyt Fizik Video Ders Notları kitabı güncel müfredatı ve sınava uygun konu anlatımıyla öğrencilerin zorlanabileceği derslerden biri olan fizikte istediği başarıya ulaşabilmesinde yardımcı oluyor. 9786052773529 koduyla öğrencilerin ve velilerin rahatlıkla ulaşabileceği bu kitap ile fizik öğrenmeyi daha kolay bir hale getirilebilir. Benim Hocam yayınları Tyt’nin tarzını göz önünde alınarak sorular hazırlamakta ve bunun yanı sıra güncel müfredat da göz önünde bulundurmaktadır. Seneden seneye değişecek müfredat doğal olarak sınavdaki konuları da değiştirdiğinden güncel müfredat özellikle üniversite sınavı gibi önemli sınavlarda önem kazanmaktadır. Alanında uzman kişiler tarafından titizlikle hazırlanmış Tyt Fizik Video Ders Notları orijinal sorular da içermektedir. Kolaydan zora doğru farklı seviyelerde olan bu sorular ile geniş bir soru havuzunun içerisinde yer almak mümkün hale gelir.