Beta Yayınları Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

165,76 TL

Ürün Bilgileri

Beta Yayınları Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapaloku Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün Kitapaloku tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Richard Carlson / Beta Kitap Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 10,5 x 16,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053333951
  • Yazar: Richard Carlson
  • Çevirmen: Müşfik B. Konuk
  • 'Ufak şeyleri dert etmediğiniz' zaman yaşamınızın kusursuz olmayacak fakat hayatın size sunduklarını daha az dirençle kabullenmeyi öğreneceksiniz. Zen felsefesinin anlattığı gibi bütün gücünüzle direnmek yerine sorunları 'bırakmayı' öğrendiğiniz zaman yaşamınız su gibi akmaya başlayacaktır. Sükunet duasının önerdiği gibi siz de 'Değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirecek değiştiremediklerinizi kabullenecek ve ikisinin arasındaki farkı anlayacak kadar bilge olacaksınız.' 'Ufak Şeyleri Dert Etmeyin' New York Times Besteller Listesinde 100 haftayı aşkın bir süre boyunca yerini koruyan kitap 135 ülkede ve 35 dilde yayınlandı. Amerike da ilk defa bir kitap bir yılda 5.7 Milyon sattı.. Daha huzurlu olmanız dileğiyle.......

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Ufak Şeyleri Dert Etmeyin - Richard Carlson | Beta Yayınları

Özel tasarımı ve kurgusu ile beğeni toplayan Ufak Şeyleri Dert Etmeyin kitabı, öğretici ve geliştirici içeriği sayesinde adından sıklıkla bahsettirir. Felsefik tarzda sunulan eser, okuyucuyu farklı bir boyuta taşır. Kitap meraklıları tarafından sevilen ve tavsiye edilen Beta Yayınları Ufak Şeyleri Dert Etmeyin 370041, zamanınızı keyifle geçirmenize imkan tanır. Beta Yayınları aracılığıyla sizlere sunulan kitap, özgün tasarımı ile estetik bir duruş sergiler. Aynı zamanda zengin içeriğiyle hayata karşı avantajlı olmanızı sağlayan pek çok farklı veriyi size aktarır. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden eser, elinizden bırakmak istemeyeceğiniz kitaplar arasına girmeyi başarır. Beta Yayınları tarafından basılarak sizlere ulaştırılan bu kitap, yaşam kalitenizi artırmanıza yardımcı olur ve size bambaşka bir bakış açısı kazandırır.

  • Bilgilendirici içerik
  • Sürükleyici bir kurgu
  • Açık ve anlaşılır bir dil

Her Yaş Grubuna Uygun Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Eseri

Her Yaş Grubuna Uygun Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Eseri

Ufak Şeyleri Dert Etmeyin kitabı, her yaş grubuna uygunluk gösterse de genel olarak genç ve yetişkin bireylerin tercihleri arasında yer alır. Bu ilgi çekici kitap, anlatım tarzı ve modern kurgusu ile son zamanların oldukça popüler ürünleri arasına girmeyi başarır. Akıcı ve anlaşılır bir dili olması nedeniyle herkesin severek okuyabileceği bu eser, içerdiği bilgilerle size benzersiz bir deneyim yaşatır. Hayatınızın her aşamasında size yol gösterici olur ve başucunuzda yer alır. Özgün tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeken kitap, hayatın sade ve huzurlu bir şekilde yaşanmasına teşvik eder. Yaşanan bazı sorunların azaltılabilmesi ve hayatın çok daha verimli hale getirilebilmesi adına destekleyici olur. Benzersiz içeriğiyle insanlara yön verir ve akıcı diliyle keyifli bir okuma deneyimi sunar.

İçeriğiyle Beğeni Toplayan Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Kitabı

İçeriğiyle Beğeni Toplayan Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Kitabı

Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Beta Yayınları tarafından özenle tasarlanarak beğeninize sunulur. Hayata dair bilgilendirici içeriğiyle dikkat çeken kitap, aynı zamanda şık ve modern tasarımıyla beğeni toplar. Dış tasarımıyla oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Şaşırtıcı detaylarla bezenen bu serüven, geniş bir kitle tarafından merak edilir. Siz de 191 sayfalık bir yolculuğa çıkabilir ve kitabın size sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Pek çok alana değinerek okuyucuların her bir bölümde kendisine pay çıkarmasını sağlayan yazar, bu eseriyle adından sıklıkla bahsettirir. Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Richard Carlson tarafından yazılır ve Beta Yayınları tarafından basılarak size ulaştırılır. 2018 yılından bu yana ideal boyut ve tasarım özellikleriyle beğeninize sunulur. Zamanla devamı gelen bu kitabın kapağı ve sayfaları ise dayanıklı materyallerden yapıldığı için keyifli bir okuma deneyimi sunar.

Bütçe Dostu Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Kitabı Fiyatları

Bütçe Dostu Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Kitabı Fiyatları

Beta Yayınları tarafından özenle tasarlanarak basılan kitap, insanın iç mekanizmasına bağlı olarak sorunlara karşı ne şekilde direnç gösterilebileceğini anlatır. Zen felsefesinin insanın içinde bir akıntı ile akacağını yansıtan bu kitap özel içeriği ile dikkat çeker. Pek çok okuyucu tarafından geniş kullanım sağlarken aynı zamanda hayatın içinde değiştirebileceğiniz durumlar için yol gösterir. Değişmeyen durumları ise nasıl kabul edeceğinizi açıklar. Hafifliğiyle rahatlıkla taşınabilir özellikte olan eser ile siz de hayatınızdaki bazı sorunlara son verebilir, kendiniz için ideal bir yaşam kurabilirsiniz. Hem yurtiçi hem de yurt dışında satışı olan Beta Yayınları Ufak Şeyleri Dert Etmeyin fiyat politikası ile sektörde yer alır. Eşsiz indirim fırsatları ile siz de Ufak Şeyleri Dert Etmeyin kitap yorum kısmını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve kampanyalı fiyatı ile satın alabilirsiniz.