Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon

3.646 TL

Ürün Bilgileri

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Transducer type . . . . . . . . Dynamic Operating principle . . . . Pressure gradient Frequency response: Close miking. . . . . . . . . . . 30 - 18,000 Hz Distant miking (measured at 1 m) . . . . . . 55 - 18,000 Hz Polar pattern. . . . . . . . Supercardioid Rear attenuation at 1 kHz . . . . . > 20 dB at 140° Open circuit voltage at 1 kHz .. . . . 2.5 mV/Pa = -52 dBV Nominal impedance . . . . . . . 600 O Load impedance . . . . . . . . . . 2 kO Connection. . . . . . . . . . . . . . 3-pin XLR male Dimensions. . . . . . . . . . . . Length: 186 mm Shaft diameter: 24/38 mm Head diameter: 50 mm Weight without cable . . .. . . . . . 305 g

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512

Dijitalleşen dünyada sıkça kullanılan mikrofonlar, kaynaktan aldıkları ses dalgalarının elektrik sinyallerine çevirerek üst seviyede akustiğe dönüştüren cihazlardır. Sesin yükseltilmesini veya alçaltılmasını denge mekanizmaları ile sağlayan bu cihazlar günlük hayatta kendisine birçok alanda yer bulmaktadır. Ses piyasasında hoparlörlerin büyük destekçileri olmanın yanında kullanım şekillerine ve amaçlarına göre birden fazla çeşitte bulunmaktadırlar. Bunlardan biri olan ve fiziksel prensipleri gereği pürüzsüz bir ses deneyimi sunan dinamik mikrofon, profesyonel ses kayıt stüdyoları için olmazsa olmaz cihazlar olarak bilinmektedir. Bu mikrofon çeşidi içerisinde yer alan hareketli bobinleri sesi voltaja dönüştürmek için kullanmaktadır. Böylece yüksek kalitede ses kaydı yapmak için doğru tercih olmaktadırlar. Ses dalgalarını aktarmada ve muhafaza etmede en güvenli yollardan olan bu ürünü, klasik kayıt cihazlarının yerine kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Ses deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak 13786512 kodlu ürün donanımlarını dinamik yapısının sunduğu mikrofon ile sağlayabilirsiniz.

  • Üstün Kalitede Ses Kaydı
  • Ergonomik Kablolu Kullanım
  • Birçok Cihazla Kolay Entegrasyon Hizmeti

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Özellikleri

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Özellikleri

Bilgisayarınız veya stüdyonuzda yer alan diğer teknik ekipmanlar ile kolayca entegre olabilen bu mikrofon, otomatik kurulumu sayesinde avantajlı özelliklerini sizlere sunmaktadır. Sektörde yer alan diğer mikrofonlardan daha uzun ömürlü ve sağlam yapıda olması ürünün tercih edilme seçeneklerini artırmaktadır. Özellikle profesyonel anlamda bir çalışmaya sahipseniz, kaliteli kayıtlar alabilmenizi kolaylaştıran dinamikleri sayesinde seslerin güçlü ya da arka fonda kalan kısımlarını kolayca ayırt edebilirsiniz. Tek veya birden fazla kaynaktan gelen sesleri arada pürüzler olmadan sunan Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon, aracısı olduğunuz stüdyo veya amfide ses bütünlüğünü deneyimlemenizi sağlar. Benzersiz kayıtlar oluşturmanızı her açıdan kolaylaştıran bu ürün ile her yönden aldığınız sinyal akışını rahatlıkla dönüştürebilirsiniz. Vokal performans sergileyenlerin sıklıkla tercih ettiği dinamik yapıdaki mikrofon, oldukça fazla geniş kullanım alanına sahiptir.

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Yorumları

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Yorumları

Canlı verilen konserlerde veya kayıt stüdyolarında kendisinden fazlaca söz ettiren dinamik mikrofon, gerek performansı gerekse sesi yönlendirmesi ile vokal performansların olmazsa olmaz teknik donanımlarından olmaktadır. Ses cihazları piyasasında yeni bir ürün denemek isteyenler tarafından oldukça beğeniye sahip olan bu cihaz, transdüser yapısının geniş kullanım olanaklarını sizinle paylaşmaktadır. Vokaller için geliştirilen Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon özellikleri sayesinde her yönüyle güvenilir bir cihaz olmaktadır. TG V35d’nin sunduğu bu etkileyici seçenekler işe yeni başlayanlara mükemmel dinamikler yaratmaktadır. Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon yorumları kafanızda bir fikir oluşmasını kolaylaştıracak ve ürün hakkında daha detaylı bilgileri, kullananlar tarafından deneyimlemenizi sağlayacaktır. Özellikle artan geri beslemeyi azaltmaya yarayan özel ses delikleri kullandığınız ortamda ahenkli seslerin oluşmasını kolaylaştıracaktır. Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon kullananlar tarafından yapılan objektif yorumları okuyabilirsiniz.

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Fiyatları

Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 Fiyatları

Ürünün ergonomik hatları içerisinde yer alan açık/kapalı anahtar desteği her daim kullanımı alanını genişletmekte ve sunumlar ya da kayıtlar sırasında gürültüsüz açma kapama deneyimi sunar. Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon içeriğinde yer alan XLR kablosu, kelepçesi ve saklama çantası ürünü daha uzun ömürlü kullanmak için gereken bileşenlere sahip olmaktadır. Polar desenlerinin ürünün tasarımında yer alması prova odalarının vazgeçilmezlerinden olmaktadır. Gece hayatında olmazsa olmaz DJ’lerin severek kullandığı bu ürün yüksek çıkış seviyesi sayesinde ortamda bulunan herkesin eğlenme potansiyelini artırmaktadır. Sadece 305 gram olan ağırlığı ile gittiğiniz her yere taşınma işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Ön amplifikatörlerin desteği sayesinde etkileyici performansta ses deneyimini yakalayabilirsiniz. Sahnelerin her alanına eşit ses dağıtımını garanti eden Beyerdynamic tg v35ds kablolu dinamik mikrofon kullanımı beklentilerin üstünde bir performansın retro gücünü tanımanıza olanak sağlamaktadır. Beyerdynamic Tg V35ds Kablolu Dinamik Mikrofon 13786512 fiyatı ve performansı ile sizlerin beklentilerini karşılar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.