Bigem Zoomlu Kafa Feneri Bm-005

250,27 TL
Beden: S
S

Ürün Bilgileri

Bigem Zoomlu Kafa Feneri Bm-005

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAST WEAR Satıcı Ünvanı: BURAK GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4310605733
    Bu ürün LAST WEAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka :BigemÜrün Kodu :Bm-005Boyutlar :7 cm 2,4 cmIşık Özelliği :3 Watt ZoomluIşık Mesafesi :100 mtIşık Rengi :BeyazÇalışma Süresi :4 SaatGövde Malzemesi :Sert PlastikKullanım Şekli :3 Modda Aydınlatma Orta Yüksek Ve SellektörKullanım Özellikleri :Kafada Ve Esnek lastiği ve oynar Başlık ile Kolay SabitlenebilmeTeknik Özellikleri :3 Adet 1,5 Watt AAA Pil İle ÇalışırKutu İçeriği :ÜrünAmpül Ömrü :100.000 SaattirKullanım Yeri :Av, Kamp,Ev, Okul, Araba, Otel, RestorantTasarruflu Enerji Harcama ÖzelliğiÖnemli Uyarılar :Direk Göz İle Temas EttirmeyinizKullanmadığınız Süreçte İçinde Pil BırakmayınızBİGEM ZOOMLU KAFA FENERİBM-005Outdoor spor ile uğraşanlar, kamp alanları, balık tutanlar veya yürüyüşlerde büyük yardımcınız olacak kafa lambası pratik yapısı ile herkesin beğenisini kazanacaktır. Dayanıklı yapısı ile her zorlu doğa koşullarında yanınızda olacak kafa lambası sayesinde av, kamp vb. etkinliklerinizi zorlanmadan eğlenceli vakitler geçirerek tamamlayabilirsiniz. Kafa fenerlerinin genellikle kullanmanım nedeni, karanlıkta çalışırken her iki elinizi de kullanma imkan vermesidir. Bisiklet sporuyla doğru orantıda gelişmiş bir spor dalıdır. Yürüyüşlerde ya da bisiklet kullanımlarında, yolu dağ ile kesişen herkesin hemen hemen kamp yaptığını söyleyebiliriz. Ayrıca, ergonomik konforlu kullanımı ile sizlerin beğenisine sunuyoruz. Esnek yüzeyi sayesinde pil yerleştirmesi kolaydır ve yağmur suyuna ve darbelere karşı korunaklıdır.Bigem BM-005 Zoomlu özelliği ile tek noktaya odaklama ve geniş açılı ışık gücüyle, geceleri oldukça gerekli bir malzemedir. Ormanlık, dağlık alanlarda ışık ihtiyacınızı Bigem BM-005 ile karşılayacaksınız. Tek noktadan çıkan ışığın optik sistemlerle daha iyi yönlendirilmesi en önemli kolaylıklarıdır. Orta/Yüksek ve Sellektör olmak üzere 3 modda aydınlatmaktadır. Kafada esnek lastiği ve oynar başlık ile kolay sabitlenebilme özelliği ile başınızı ağrıtmaz yokmuş hissi vererek sizi rahatsız etmez.Ana ÖzelliklerBoyutu 7cm 2,4 cm'dir. 3 Adet 1,5 Watt AAA Pil ile çalışmaktadır. Ampul ömrü 100.000 saattir. Tasarruflu enerji harcama özelliği ile uzun süre kullanım sağlamaktadır. Kullanmadığınız süreçte içinde pil bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver