Bigpoint Plastik Kutu Klasör Magazinlik Siyah

124,99 TL

Ürün Bilgileri

Bigpoint Plastik Kutu Klasör Magazinlik Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: EYLÜL YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690843841
    Bu ürün EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebat : 25 x 8.2 x 39.5 cm Dayanıklı esnek özel 220 gram polistiren(ABS) plastikden üretilmiştir. Ön ve arka etiketleri sayesinde kolayca konu başlıkları ile ayırabilirsiniz. Ofiste ve evde dergi, broşür ve kataloglarınızı düzenler. Dikey ve yatay kullanım için uygundur. Tasarımı sayesinde dosyalarınızı güvenli şekilde tutar. Geniş iç kapasitesine sahiptir, A4 ve A5 arşivlemesine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Şeffaf / Poşet
  • Klasör Formu Plastik
Geri Bildirim Ver

Bigpoint BP198-9595 Plastik Kutu Klasör Siyah Magazinlik

Evrak ve dosya biriktirenler için depolama sorunu magazinlik çeşitleriyle çözülebilir. Bigpoint tarafından üretilen plastik magazinlik, dosyaları düzenli ve korunaklı bir şekilde depolamaya yardımcı olur. Pratik ve uzun ömürlü tasarıma sahip ürün, evden ofise kadar birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bigpoint plastik siyah kutu klasör magazinlik, her beğeniye hitap eden rengiyle öne çıkar. Bu ürün, siyah rengiyle iş ortamında modern ve şık bir dekorasyon yaratma imkânı verir. Plastik kutu klasör, ızgaralı yüzey tasarımına sahiptir. Delikli klasör yüzeyi, şıklığın yanı sıra kullanım kolaylığı da sağlar. Ürün, yan kısmında bulunan isimlik sayesinde evrakları sınıflandırma imkânı verir. Özellikle arşivlerde belgelerin birbirine karışmaması için isimli klasörler sıkça kullanılır.

  • 39.5x25x8.2 cm boyutlara sahiptir
  • 220 gram polistiren plastikten üretilir
  • A4 ve A5 boyutundaki dosyalar için uygundur

Bigpoint Plastik Siyah Kutu Klasör Özellikleri Neler?

Bigpoint Plastik Siyah Kutu Klasör Özellikleri Neler?

Bigpoint plastik siyah kutu klasör magazinlik, şık ve dayanıklı tasarımıyla arşivleme ihtiyacına pratik bir yanıt verir. Hafif bir plastik türünden üretilen arşivlik, yatak ve dikey olarak kullanım seçenekleri sunar. Bu ürün, evrak depolamaya ihtiyaç duyulan her alan için oldukça uygundur. Plastik kutu magazinlik; 39.5 cm yükseklik, 25 cm genişlik ve 8.2 cm derinliğe sahiptir. Bigpoint siyah plastik kutu magazinlik, A4 ve A5 boyutundaki evrak ve dosyaları depolamaya uygundur. Çok sayıda dosya alabilen klasörün bilgi kutucukları bulunur. Klasörün yan duvarlarında yer alan küçük etiketlere; isim, adres, telefon, iş yeri bilgisi ve evrak içeriği gibi bilgiler yazılabilir. Bilgi etiketi, evrak ararken klasörler arasında kaybolmaya engel olur. Izgara yüzeye sahip magazinlik, çok sayıda dosyayı kolay bir şekilde taşıma imkânı da verir.

Bigpoint Plastik Siyah Kutu Klasör Nerelerde Kullanılır?

Bigpoint Plastik Siyah Kutu Klasör Nerelerde Kullanılır?

Bigpoint plastik siyah kutu klasör magazinlik, evrak depolamaya ihtiyaç duyulan her alanda kullanılabilir. Bu ürün, özellikle ofis ve okul gibi çok sayıda evrak ve dosyanın bulunduğu mekânlarda sıkça tercih edilir. Magazinlik, tek başına veya birden fazla klasörle yan yana kullanılabilir. Bu ürün, öğrencilerin defter ve kitaplarını da kolay ulaşılabilecek şekilde muhafaza etmesine yardımcı olur. Ev, okul, eğitim merkezi, dershane, ofis ve dükkân gibi birçok alanda Bigpoint magazinlik çeşitlerine ihtiyaç duyulur. Ancak kutu klasörlerin tek kullanım amacı dosya arşivlemek değildir. Bigpoint siyah plastik kutu klasör; broşür, kitapçık ve dergileri sergilemek için de sıkça tercih edilir. Siyah plastik magazinlik, toplantı veya tanıtım organizasyonlarında basılı ürünleri sunma amacıyla da kullanılabilir.

Bigpoint Plastik Siyah Kutu Klasör Dayanıklı mı?

Bigpoint plastik siyah kutu klasör magazinlik, dayanıklı tasarımıyla uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Bu ürün, evrak arşivlemeye ihtiyaç duyulan alanlarda bütçe dostu bir çözüm yaratır. Bir kez satın alınan bu kutu klasör, yüksek yüzey direnciyle uzun yıllar boyunca depolama ihtiyacını karşılar. Ürün, dayanıklı ve hafif yapısını bir çeşit plastik olan polistiren materyalden alır. ABS olarak da bilinen bu malzeme, magazinliğin tam kapasite doluyken bile rahatlıkla taşınabilmesini sağlar. Polistiren materyal, düşme veya çarpma gibi durumlarda da yüzey direncini korur. Hafif ve sağlam magazinlik, üst üste ve yan yana istiflemeye uygundur. Çok sayıda klasör, yatay şekilde üst üste istiflense de ABS materyal, esnek yapısıyla kırılma ve çatlamaya karşı direnç gösterir. Dilerseniz Bigpoint siyah plastik kutu klasör magazinlik yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de evrak depolama ve sunum ihtiyaçlarınız için bu magazinliği Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.