Bilge Kültür Sanat Şair Evlenmesi

120,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
127,30 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL134,90 TL
Kurumsal Fatura
108 TL105,84 TL

Ürün Bilgileri

Bilge Kültür Sanat Şair Evlenmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seninsepetin Satıcı Ünvanı: LEYLA ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620529228
    Bu ürün Seninsepetin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir töre komedisi özelligi tasiyan "Sair Evlenmesi", görücü usulüyle evliligin sakincalarini konu almaktadir. Batili tutum ve davranisi, kilik ve kiyafetiyle pek sevilmeyen, egitimli olmasina ragmen saf bir yapiya sahip olan Müstak Bey, sairlige özenmis romantik bir gençtir. Iki kardesten yasi küçük olan Kumru Hanim'i sevmektedir. Kilavuz ve yenge hanimlar araciligiyla evlenmeye çalisir. Bu kadinlar mahallenin imami Ebüllâklaka ile is birligi yaparak Müstak Bey’i Kumru Hanim’in ablasi Sakine Hanim’la evlendirmeye kalkisirlar. Müstak Bey, nikâh sonrasinda kendisiyle evlendirilen kisinin, Kumru Hanim'in çirkin ve yasli ablasi Sakine Hanim oldugunu görünce önce bayilir, sonra itiraz eder. Mahallelinin de ise karismasiyla basina gelenleri kabul etme mecburiyetinde kalan Müstak Bey'in imdadina arkadasi Hikmet Bey yetisir. Sinasi Batili bir eseri tercüme etme veya uyarlama yoluna giderek daha genis kadrolu bir tiyatro eseri meydana getirme yoluna gitmemis, halk tiyatrosu motiflerini kullanarak tiyatro yazarlarina adeta mesaj vermek istemistir. Ürün Adı: Şair Evlenmesi Ürün Kodu: 9789944425810 Yazar: Şinasi Basım Yılı: 2014 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 64 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Necip Fazıl Kısakürek
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver