Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Orijinal Boy

1.475 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Orijinal Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma pigmentbio leke serisi | gece kremi + temizleme jeli orijinal boy Set içeriği : 1 adet Bioderma pigmentbio night renewer 50 ml 1 adet Bioderma pigmentbio foaming cream 200 ml
Geri Bildirim Ver

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli

Cildin doğal rengini oluşturan melanosit hücrelerinin fazla üretimi ya da düzensizliği, ciltte lekeler oluşturabilir. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak da ciltte leke oluşumunu desteklese de hormonal ve genetik faktörler, hamilelik ve çeşitli kimyasallar melanosit hücreleri etkileyebilir. Oluşan lekeler sizleri rahatsız edebilir, görünümünüzü etkileyebilir. Bu lekeleri azaltmak ve önlemek adına cilt bakım rutininize dahil edebileceğiniz Bioderma Pigmentbio ürünleri oldukça etkili alternatifler arasındadır. Bioderma Pigmentbio Leke Serisi gece kremi + temizleme jeli içeriği oldukça temizdir. Bu seri içinde leke problemleri yaşayan hassas ciltler için aydınlatıcı ve sıkılaştırıcı gece kremi ve peeling etkili temizleyici jel bulunur. Leke sorunu yaşayan ve hassas bir cilde sahip olan kullanıcıların rahatlıkla tercih edebileceği bu ürünler, içerikleri ve yapıları sayesinde aydınlık bir cilde kavuşmanıza destek olur.

 
  • Temiz bir içeriğe sahiptir.
  • Leke görünümünü zamanla azaltarak lekeleri yok etmeyi vadeder.
  • Cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasını destekler.

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli İçeriği

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli İçeriği

Ciltteki leke problemi, pek çok kişi için büyük bir problem haline gelmiş olabilir. Görünümünüzü büyük ölçüde etkileyen bu lekeleri, Bioderma Pigmentbio leke serisi ile rahatlıkla azaltabilir ve yok edebilirsiniz. Leke sorunlarıyla baş eden hassas ciltli kullanıcılar için hazırlanan bu sette gece kremi ve temizşeyici jel bulunur. Bioderma Pigmentbio gece kremi, lekelere iyi gelen niyasinamid, salisilik asit ve azelaik asit gibi daha pek çok yararlı içeriği barındırır. Temizleyici jel ise shea yağı gibi, cilt lekelerine ve renk eşitsizliklerine iyi gelen maddeler içerir. Bu maddeler, cildin aydınlık görünmesini, gözenek görünümün azalmasını ve siyah noktaların yok olmasını destekleyen içeriklerdir. Her türlü leke problemi için kullanıma oldukça uygun olan bu maddelerin oranı, tüm ciltler için uygun miktarlardadır. Bu iki ürün, düzenli kullanımda cilt lekelerinizin açılması ve zamanla yok olmasını sağlar.

 

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Kullanımı

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Kullanımı

Gece boyunca cildinizde kalacak ürünlerin içeriklerinin temiz ve cilt yapınıza uygun olması gerekir. Cilt lekelerinin azalmasını ve cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasını destekleyen Bioderma Pigmentbio Leke Serisi + gece kremi temizleme jeli orijinal boy seçeneğiyle sizlere dilediğiniz bir cilt görünümünü kavuşma imkanı verir. Bu ürünlerin kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Bioderma Pigmentbio temizleme jelini her sabah ve akşam cilt bakım rutininizin ilk adımı olarak uygulayabilirsiniz. Cildinizi kremsi formülüyle nazikçe temizleyebilirsiniz. Gece kremini ise akşam uyguladığınız cilt bakım rutininde son adım olarak tercih etmelisiniz. Böylelikle ürünlerden maksimum verimi alabilir, aydınlık bir görünüme hızlıca kavuşabilirsiniz.

 

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Fiyatı

Bioderma Pigmentbio Leke Serisi | Gece Kremi + Temizleme Jeli Fiyatı

Leke problemi, pek çok kişinin karşılaşabileceği oldukça yaygın bir problemdir. Birçok farklı faktörün tetikleyebileceği cilt lekeleri, her yaştan insanın yaşayabileceği bir sorundur. Akne ve sivilcelerin oluşturduğu lekeler, güneş lekeleri, hormonal faktörler sebebiyle oluşan lekeler, hamilelik döneminde baş gösteren lekeler yaygın olarak pek çok kişide oluşan problemlerdir. Bioderma Pigmentbio Leke Serisi, leke problemleriyle baş eden oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Lekeli ve hassas ciltler için üretilmiş olan bu ürünleri, leke problemi yaşayan ve ürünlerin içerdiği herhangi bir maddeye karşı hassasiyeti olmayan kullanıcılar rahatlıkla kullanabilir. Sizler de cildinizi aydınlık bir görünüme kavuşturmak ve lekelerini azaltıp yok etmek istiyorsanız Trendyol’dan Bioderma Pigmentbio Leke Serisi gece kremi + temizleme jeli fiyatı ve özelliklerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu set ile ilgili kullanıcı deneyimlerine Bioderma Pigmentbio Leke Serisi gece kremi + temizleme jeli yorum ve değerlendirmeleri kısmından ulaşabilir, kendinize uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.