Birey Yayınları Geometri Soru Bankası A Geliş.ser

Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
177,90 TL171,74 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Birey Yayınları Geometri Soru Bankası A Geliş.ser

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Ustası Satıcı Ünvanı: KİTAPÇIBURADA YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563115603400001 Vergi Kimlik Numarası: 5631156034
    Bu ürün Kitap Ustası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GEOMETRİ SORU BANKASI A GELİŞ.SER

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Birey Yayınları TYT AYT Geometri A Serisi Temel Düzey Soru Bankası 9786057900623

Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası, sınavlara hazırlık döneminde başarınıza katkı sağlayacak nitelikli bir eserdir. Birey Yayınları kalitesi ile öğrencilerle buluşan kitap, pek çok geometri konusunu kavramanıza olanak sağlar. Eserin içeriğinde çoktan seçmeli yüzlerce geometri sorusu bulunur. Açılardan çembere, katı cisimlerden üçgene kadar pek çok konuyu pekiştirmek için bu eseri kullanabilirsiniz. Birey Geometri A Serisi soru bankası, son teknoloji kullanılarak basılır. Ürün güncel müfredat konularını içerir. Bu nedenle öğrenciler, sınava hazırlanmak için güvenle kullanabilir. Kitap yayınevinin uygulaması ile daha verimli kullanılabilir. Özellikle soru çözümleri bu anlamda öğrencilerin işini kolaylaştırır.

  • Ders: Geometri
  • Düzey: Temel
  • Basım Dili: Türkçe

Birey Yayınları Tyt Ayt Geometri A Serisi Soru Bankası Özellikleri

Birey Yayınları Tyt Ayt Geometri A Serisi Soru Bankası Özellikleri

Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de ÖSYM müfredatına uygun şekilde hazırlanır. Soru bankası şeklinde dizayn edilen eser, her bir konu için onlarca soru çözmenize olanak sağlar. Böylece öğrenciler sınavlarda çıkabilecek soru stillerine aşina olur. Eserin güncel olduğunu söylemek mümkündür. Tecrübeli Birey yazarları tarafından hazırlanan kitap, geometri dersi için sağlam bir temel atmanızı sağlar. Kitap içerisindeki sorular zor seviyeden kolaya doğru geçiş gösterir. Birey A Serisi Geometri soru bankası, konuları yeni yeni öğrenmeye başlayan okuyucular için idealdir. Eser, üniversiteye giriş sınavlarında başarı seviyenizi yükseltmek için etkili çözümler sunar. Ayrıca yayınevinin uygulaması da soru çözümlerine ulaşma noktasında katkı sağlar.

Tyt Ayt Geometri A Serisi Soru Bankası Kimler İçindir?

Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası, sınavlara hazırlık sürecinde olan öğrencilere uygundur. Bilindiği gibi hem TYT hem de AYT sınavında geometriye dair sorular yöneltilir. Geometri sorularını özellikle eşit ağırlık ve sayısal bölüm öğrencileri çözmek durumundadır. Söz konusu soru bankası bu öğrencilerin geometri sorularında hatırı sayılır bir başarı elde etmeleri için hazırlanır. Öte yandan Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası, okul derslerine de yardımcıdır. Liselerin ilgili müfredatlarına bağlı olarak geometri konuları işlendikten sonra bu soru bankası çözülebilir. Böylece yazılı sınavlarda ve ileriki yıllarda sağlam bir geometri altyapısı oluşturulur. Ürünü matematik-geometri testlerini çözecek sözel öğrencileri de tercih edebilir. Eserin temel düzeyde olması bu anlamda doğru bir başlangıçtır.

Birey Yayınları Tyt Ayt Geometri A Serisi Soru Bankası Kalitesi

Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası her yönüyle kaliteli bir üründür. Kitaptaki sorular ilgili müfredat ve öğrencilerin bekledikleri kazanımlarla uyumludur. Ayrıca söz konusu eser, baskı tekniği bakımından da kalitelidir. Her bir sayfası dayanıklı, okunaklı ve estetik olan bu kitap, çalışma kolaylığı sağlar. Ürün karton kapak kullanılarak hazırlanır. İdeal test kitabı boyutlarındaki eser elde, klasörde ve çantada rahatlıkla taşınabilir. Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası korunaklı ambalajıyla okuyucuya ulaştırılır. Ürünü ders içeriklerini zenginleştirmek için geometri öğretmenleri de tercih edebilir. Eserde konuları çok yönlü olarak kavramaya yarayan sorular bulunur. Siz de üniversite giriş sınavında başarınızı artırmak için bu eseri kullanabilirsiniz. Trendyol’dan satın almadan önce Birey Yayınları 9786057900623 TYT AYT Geometri A Serisi temel düzey soru bankası yorumlarına da bakabilirsiniz.