Birey Yayınları Gelişim Serisi Türkçe Soru Bankası B - Birey

168 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
205,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Birey Yayınları Gelişim Serisi Türkçe Soru Bankası B - Birey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKÇE SORU BANKASI B GELİŞ. SERİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Birey Yayınları Gelişim Serisi B Düzey Tyt Türkçe Soru Bankası

Birey B türkçe soru bankası, A temel düzeyi bitirmiş ya da hali hazırda orta seviyede olan öğrencilere uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Gelişim testleri ve Birey özel testleri olarak yenilenmiş şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Bu soru bankası öğrenilmiş bilgileri daha da geliştirmek ve pekiştirmek amaçlı öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. Üniversites sınavına hazırlanan öğrencilerin Türkçe dersi konusunda eksiklerini görmesi için oldukça idealdir. Bu süreçte öğrenilen bilgilerin kalıcı hale getirilmesini sağlayarak öğrencilerin sınava daha hazır bir şekilde girmelerine imkân tanımaktadır. Yeni nesil soruları sayesinde öğrencilerin sınava eksiksiz bilgi birikimi ile girmelerini sağlar. İhtiyaç halinde öğrencilerin video çözümlerinden yararlanmasını sağlar.

  • Orta düzey Türkçe bilgilerini geliştirmeyi amaçlar.
  • Video çözümlü ve 320 sayfa olarak öğrenciler için hazırlanmıştır.
  • Kitap 2020 basımı ve ciltsiz olarak öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

Tyt Türkçe Soru Bankasının Genel Özellikleri nelerdir?

Birey Yayınları Gelişim Serisi B Düzey Tyt Türkçe Soru Bankası

Üniversite hazırlığında öğrencilerin bilgilerini sürekli taze tutması gerekmektedir. Bunu sağlamanın en etkili yöntemlerinden biri düzenli olarak soru çözmekten geçer. Birey b türkçe soru bankası, orta düzeyde ihtiyaç duyulan tüm konular ile ilgili müfredata uygun soruları öğrencilere sunmaktadır. Bu sayede öğrencilerin Türkçe dersindeki eksikliklerini daha rahat görmesini sağlar. Hazırlık süreci boyunca öğrencilerin Türkçe dersi ile ilgili yeni soru arayışlarını karşılar. Ciltsiz olarak kullanıcılara sunulan Birey yayınları tyt Türkçe soru bankası gelişim serisi b düzey kitabı, aynı zamanda videolu çözüm imkânı da sağlamaktadır. Bu sayede anlaşılmayan soruların daha rahat irdelenmesi sağlanmaktadır. 320 sayfa olarak oldukça yeterli ölçüde soru içeriği sunan bu kitap ile öğrenciler hazırlık sürecini mükemmel şekilde tamamlayacaktır. Güncel soruları sayesinde Türkçe dersi için son derece etkili bir hazırlanma imkanı sunar.

Tyt Türkçe Soru Bankası Sınava Hazırlığa Uygun mu?

Müfredat içerisinde bulunan tüm konular için uzman kişiler tarafından hazırlanan soruları ile oldukça yararlı bir kaynaktır. Özellikle A düzeyi bitirmiş, orta düzeyde olan üniversiteye hazırlanan öğrenciler için uygundur. Birey yayınları tyt Türkçe soru bankası ile birlikte sınava hazırlanacak olan öğrencilerin bu konuda kaynak aramak için fazladan zaman harcamasına gerek kalmaz. İçeriğinde, orta düzeyde bir öğrencinin Türkçe dersi için tüm gereksinimlerini barındırmaktadır. Birey b türkçe soru bankası günlük olarak düzenli kullanıldığında üniversiteye hazırlanan öğrencilerin gelişiminde gözle görülür farklar yaratmaktadır. Geniş kapsamlı içeriği ile birlikte hazırlık sürecindeki öğrencilerin kaynak arayışlarına son verecek nitelikte hazırlanmıştır. Hiçbir yerde olmayan özgün soruları ile son derece etkili bir çalışma süreci sunar. Bu sayede üniversiteye hazırlanan öğrencilerin tam donanımlı olarak Türkçe sınavına girmesine imkân tanımaktadır.

Tyt Türkçe Soru Bankasını Kimler Almalıdır?

Birey B türkçe soru bankası güncel müfredata uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Türkçe dersi ile ilgili soru kaynağı arayan tüm üniversiteye hazırlanan öğrenciler için oldukça etkili bir soru bankasıdır. Özellikle Türkçe dersi konusunda orta düzeyde olan öğrencilere tavsiye edilmektedir. Birey yayınları tyt Türkçe soru bankası gelişim serisi b düzey yorum konusunda genellikle olumlu geri dönüşler almakta olup oldukça ilgi çekmektedir. Gerçek kullanıcılar tarafından daha fazla bilgi almak için ilgili ürünün kullanıcı yorumları kısmı oldukça iyi bir bilgi kaynağıdır. Birey B Türkçe soru bankası üniversiteye hazırlanan öğrencilerin başucu kitaplarından biri olmaya aday niteliğinde bir hazırlık kitabıdır. Etkili bir hazırlık süreci için tüm öğrencilere tavsiye edilen bu soru bankası online alışveriş yöntemi ile tedarik edilebilmektedir. Onlarca kategoride binlerce kaliteli ürünü kullanıcılarına sunan Trendyol adresinden bu ve benzeri ürünleri kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.