Biyotik Yayınları Biyotik Yks Ayt Soru Bankası Biyoloji -2023

222 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
2.000 TL'ye 59 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Biyotik Yayınları Biyotik Yks Ayt Soru Bankası Biyoloji -2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTABADAİR Satıcı Ünvanı: MN KİTAP YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622230393900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222303939
    Bu ürün KİTABADAİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biyotik Yayınları Biyotik Yks Ayt Soru Bankası Biyoloji - 2021 YARDIMCI KAYNAK

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Biyotik Yayınları ST12582 Biyotik YKS AYT 2023 Biyoloji Soru Bankası

Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası üniversite sınavına hazırlık döneminde çalışmanızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Yeni müfredata uygun olarak düzenlenmiş olan bu kitap, üniversiteye giriş sınavı olan YKS’nin ikinci basamağı olan AYT sınavında karşınıza çıkacak biyoloji konularını içerir. Kitabın içerisindeki soruları çözerek sınavda karşınıza çıkabilecek farklı soru tarzlarına karşı hazırlık yapabilirsiniz. Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası lise döneminde öğrenciler için uygundur. Kitabın boyutu 19 x 27 cm, sayfa sayısı ise 272’dırBiyotik Yayınları YKS AYT akıllı tahta uyumlu biyoloji soru bankasının kapağı ince karton malzemeden üretilmiştir. Bu özel kapak kitabı ağırlaştırmadan kullanımını kolaylaştırmıştır.

  • Boyut: 19 x 27 cm
  • Sayfa Sayısı: 272
  • Akıllı Tahtayla Uyumlu

Biyotik Yayınları YKS AYT Biyoloji Soru Bankasının Konu İçeriği

Biyotik Yayınları YKS AYT Biyoloji Soru Bankasının Konu İçeriği Nedir?

Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası oldukça geniş bir içeriğe sahiptir. Yeni müfredata uygun olarak güncellenmiş olan kitap AYT sınavında öğrencilerin sorumlu olduğu tüm biyoloji sorularını içerir. Lise öğreniminin çeşitli yıllarına dağılmış olan konuları tek bir kitapta toplayan bu kapsamlı eser, öğrencilerin sınava daha kolay bir şekilde hazırlanabilmesini sağlar. Biyotik Yayınları YKS AYT video çözümlü biyoloji soru bankası oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Hem lise öğrencileri hem de mezun durumdaki kişiler bu kitabı rahatlıkla kullanabilir. Test kitabının içerisinde farklı tarzlarda sorular yer alır. Görsel ve şemalarla desteklenmiş olan bu sorular sayesinde öğrenciler sınavda karşılarına çıkabilecek farklı soru tarzlarına hazırlık yapmış olur.

Biyotik Yayınları YKS AYT Biyoloji Soru Bankası Basım Özellikleri

Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası kullanımını konforlu hâle getiren pek çok özelliğe sahiptir. Kitap AYT sınavında öğrencilerin karşısına çıkabilecek tüm biyoloji konuları içerir. Özel bir konu sıralamasına sahip olan ürün öğrencilerin konuları daha kolay bir şekilde anlayabilmesine yardımcı olur. Kitabın içindeki testlerin zorluk seviyesi de öğrenmeyi kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır. Kitabın ilgi çeken bir diğer özelliği ise video soru çözüm desteğidir. Bu özellik sayesinde öğrenciler çözemedikleri soruların cevaplarına hızlı bir şekilde erişim sağlayabilir. Sorunun çözülmesi için zaman kaybetmeleri gerekmez. Ürün aynı zamanda akıllı tahta desteğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde öğrenciler soruları kitaplarından çözerken öğretmenler dersi tahta üzerinden takip edebilir. Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası fiyatıyla öğrencilere avantaj sağlar. Kitabın içeriğinin genişliği düşünüldüğünde oldukça uygun fiyatlıdır.

Okula Yardımcı Biyotik Yayınları YKS AYT Biyoloji Soru Bankası

Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası okul derslerinize yardımcı olması için kullanabileceğiniz bir üründür. Kitabın içindeki konular MEB’in belirlemiş olduğu müfredat ile uyumludur. Okulda öğrendiğiniz dersleri kitabın içerisinde soruları çözerek pekiştirebilirsiniz. Ürün aynı zamanda akıllı tahta desteğine sahiptir. Bu sayede ders esnasında ürünü kullanmak da mümkündür. Öğrenciler akıllı tahta üzerinden kitabın içindeki geliştirici soruları çözebilir. Çözemedikleri soruların yanıtlarını video çözümleri sayesinde hızlı bir şekilde öğrenebilir. Kitabı ayrıca okuldan sonraki süreçte öğrendiklerinizi tekrar etmek için de tercih edebilirsiniz. Daha önce öğrendiğiniz konuları kendinize hatırlatmak için bu gelişmiş sor bankasından yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Biyotik Yayınları YKS AYT biyoloji soru bankası yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün okul derslerine yardımı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Eğer siz de okul derslerindeki başarınızı arttırmak isterseniz Biyotin Yayınları YKS AYT biyoloji kitabını Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.