bobel Ixir Yıpranmış Saçlar Için Işlem Öncesi Koruyucu Likit 500ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.990 TL

Ürün Bilgileri

bobel Ixir Yıpranmış Saçlar Için Işlem Öncesi Koruyucu Likit 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DUHA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ALİ TURHAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710178681
    Bu ürün DUHA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 500+ ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bobel Ixir Yıpranmış Saçlar İçin Koruyucu Likit 500 ml

Sağlıklı ve ipeksi görünüme sahip sahip saçlar herkesin hayalidir. Yanlış bakım ürünleri kullanımı ve ısıl işlemler zamanla kafa derisinde kepeğe ve kuruluğa yol açar. Bu durumun önüne geçmek için Bobel ixir yıpranmış saçlar için koruyucu likit 500 ml ürününü deneyebilirsiniz. Yeni serinin bir parçası olan bu ürün, boyama ve açma işlemlerinden önce tercih edilir. Güçlendirici etkiye sahip olan bu ürün, ince ve zayıf telli saç tipine uygundur. Koruyucu likit, ombre, balyaj, röfle ve sombra gibi renklendirme işlemleri esnasında oluşabilecek tahribata karşı koruma kalkanı görevi üstlenir. Özel şişesi içerisinde gelen ürün 500 ml hacmi ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. Boyama işleminden önce sürerek sağlıklı ve güçlü bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve güçlü saçlar
  • Kolay kullanım imkanı
  • Isıya karşı koruma

Bobel Koruyucu Likit Ixir ile Sağlıklı Saçlar

Bobel Koruyucu Likit Ixir ile Sağlıklı Saçlar

Saç bakım ürünü satın alırken ürünün içeriğine dikkat edilmesi gerekir. Bobel Ixir içeriğinde yer alan amino asit, protein ve peptit zinciri formülasyonu sayesinde saçınızın sülfür bağlarını onarır ve boyama işlemi öncesinde gerekli korumayı sağlar. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan bu ürünü boyama işleminden önce kendiniz uygulayabilirsiniz. Koruyucu likit, temiz ve kuru saça sürülür. Uygulama esnasında her bölgeye eşit derecede likit sürülür ve 20 dakika bekletilir. Ürünün kurumasını beklemeden üzerine fön çekebilirsiniz. Açma ve boyama işlemleri ürünün kullanımı sonrasında saça doğrudan uygulanır. Likit Ixir, renk açma ve renklendirme işlemlerinde oluşabilecek hasara karşı koruma bariyeri etkisi görür. Ürünün sağladığı üstün koruma sayesinde saçınızı istediğiniz renge güvenle boyayabilirsiniz. Bobel koruyucu ürün kafa derisinin hava almasını sağlayarak kepeklenme ve dökülmelerin de önüne geçer.

Bobel Yıpranmış Saçlar İçin Koruyucu Likit 500 ml Yorumları

Bobel Yıpranmış Saçlar İçin Koruyucu Likit 500 ml Yorumları

Satın alma aşamasında ürün yorumları önemli rol oynar. Bobel Ixir yıpranmış saçlar için koruyucu likit 500 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürünün içeriği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bobel koruyucu likit, temiz içeriği sayesinde güvenle tercih edilir. Saçlarda sağladığı üstün koruma, ürünü kullananlardan tam not alır. Renklendirme işlemlerine karşı koruma sağlayan likit, sülfür bağlarını güçlendirir ve kopmaların önüne geçer. Yanlış işlem yapılmış yıpranan saçları likit ile eski haline döndürebilirsiniz. Profesyonel bir ürün olan Bobel koruyucu likit, uzmanlar tarafından sıklıkla önerilir. Özellikle saçı açık tonlara boyamada oluşan sertlik hissi, ürünün kullanımı sonrasında ortadan kalkar. Kuaförde veya evde uygulanacak işlemden önce koruyucu likiti sürerek gerekli korumayı sağlayabilirsiniz. Renklendirme, ton açma, ombre, balyaj ve röfle gibi işlemlerden önce kullanılan ürün verimli sonuçlar sunar.

Ixir Yıpranmış Saçlar İçin Koruyucu Likit 500 ml Fiyatı

Ixir Yıpranmış Saçlar İçin Koruyucu Likit 500 ml Fiyatı

Bobel Ixir yıpranmış saçlar için koruyucu likit 500 ml fiyatı ürünün içerisinde yer alan maddelerin maliyetine bağlı olarak belirlenir. İnce ve zayıf telli saçları güçlendiren bu ürün, kullananlara birçok avantaj sunar. İşlem yapılamaz denilen ve kopma seviyesine gelen saç tellerini koruyucu likit Ixir ile yeniden sağlıklı hale getirebilirsiniz. Isıya karşı koruma sağlayan ürün, fön işleminde saçın hasar almasını engeller. Isıl işleme bağlı gerçekleşen kabarma ve yanmalara karşı saçın korunmasını sağlar. Ürün kendisi için özel olarak üretilen cam şişenin içerisinde gelir. Önerilen saklama koşullarını sağlayarak ürünü bir sonraki kullanıma kadar muhafaza edebilirsiniz. Ürünün kolay kullanım imkanı ve saç üzerindeki etkisi, kullanan müşterilerden tam not alır. Güçlendirici etkisi ve temiz içeriği ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.