Bosch BBS61PET2 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Elektrik Süpürgesi Serie 6 Kırmızı

26.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bosch BBS61PET2 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Elektrik Süpürgesi Serie 6 Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch dikey süpürge toplamda 2,3 kg ağırlığındadır. Süpürge bir bütün olarak kullanılmasının yanı sıra ayrılır parçaları ile 1,4 kg ağırlığında bir el süpürgesine dönüşür.
  • Şarjlı dikey süpürge, 18 V iyon pile sahiptir. Şarjının tamamen dolması yaklaşık 4 saat sürer, dolduğunda LED göstergesinde yeşil ışık yanar.
  • Bosch BBS61PET2 motoru 700 Watt’lık emiş gücüne sahiptir. Bu motor, yüksek emiş gücü ve 85 dB oldukça düşük ses seviyesi ile öne çıkar.
  • Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge sayesinde dağınıklık ve yetersiz kablo derdi ortadan kalkar. Şarjlı süpürge ile evin her noktası rahatça temizlenebilir.
  • Bosch BBS61PET2 Serie 6 Unlimited ProAnimal mini turbo başlık ile koltuk ve kanepelerdeki evcil hayvan tüylerinin temizlenmesi kolay hale gelir. Yüksek emiş gücü ve bu özel başlığın birleşimiyle tüm tüyler ortadan kalkar.
  • Bosch BBS61PET2 şarjlı elektrik süpürgesi değiştirilebilir batarya özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde ekstra batarya kullanarak süpürgenin pil ömrü uzatılabilir.
  • Toz hazneli dikey süpürge haznesi 0,3 litre kapasitelidir. Süpürge gövdesinde bulunan bir düğme ile hazne kolayca çıkarılabilir.
  • Bosch BBS61PET2 dikey şarjlı süpürge kutu içeriğinde yer alan motorlu fırça başlığı, mini turbo başlık, dar aralık ucu ve toz alma ucu temizlik işlemini oldukça kolay hale getirir.
  • Toz haznesinin sahip olduğu filtre yıkamaya uygundur. İstek doğrultusunda kolay ve hızlı şekilde yıkanarak temizlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Uzunluğu 0-2 m
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Motor Teknolojisi DC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Bosch BBS61PET2 18 V Dikey Şarjlı Süpürge

Süpürge, neredeyse her gün kullanılan bir temizlik aletidir. Böylesine sık kullanılan ürünlerin ergonomik ve pratik olması oldukça önemlidir. Özellikle bel ağrısının önüne geçmeyi hedefleyen Bosch, dikey süpürge tasarımıyla temizliği olabildiğince kolaylaştırır. Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge, sahip olduğu ProAnimal mini turbo başlığı sayesinde evcil hayvan tüylerini en dar alanlarda bile kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar için kullanışlı bir ürün olan süpürgeyi her gün rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzatılan çalışma süresi prensibiyle tasarlanan Bosch BBS61PET2 şarjlı elektrik süpürgesi, değişebilir pil paketi gerekli görülen durumlarda çalışma süresini uzatmayı sağlar. Bu sayede uzun süre boyunca istediğiniz şekilde süpürge yapabilirsiniz. Pil, 18 Volt pil sistemi olarak tasarlanır.

  • Hızlı temizlik için XXL döşeme başlığı
  • Kablosuz çalışabilme özelliği
  • ProAnimal mini turbo başlık

Bosch 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Bosch 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

2.5 Ah pil paketi normal modda 30, normal mod elektrikli başlıkla kullanıldığında 25, turbo mod elektrikli başlıkla 8 dakika kullanım sunar. Yüksek mühendislik ile tasarlanan BBS61PET2 Bosch, DigitalSpin motor sayesinde yüksek performans, kompakt, hafif ve uzun ömürlü kullanım sunar. Yüksek kalite standartlar ve yüksek dayanıma sahip olan Bosch BBS61PET2 dikey şarjlı süpürge müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Uzun ömürlü filtre tasarımda dikkat edilen detaylardandır. Bu detay göz önüne alınarak temiz hava çıkışı için hijyenik kartuş filtre kullanılır. Toz ile teması bulunmayan ürün, hijyenik boşaltma sağlar ve filtrenin yıkanmasını gerektirmez. Kullanım kolaylığını göz önünde bulunduran Bosch, kolay kavrayabilme ve rahat temizlik seçeneği sunan hafif ve kompakt tasarımı savunur. Cihazın konteyner kapasitesi 0.3 litredir.

Bosch Dikey Şarjlı Süpürge Avantajları

Bosch Dikey Şarjlı Süpürge Avantajları

Tüm seviyelerde kullanıma uygun olan model, çoklu aksesuar seçeneğiyle yer temizliğinden tavan temizliğine kadar temizleyebilme imkanı sunar. İşlevselliği yüksek olan ürün ev, araba, çekmece içleri, bebek kırıntısı ve evcil hayvan tüyü gibi birçok alanı temizlerken kullanılabilir. Duvar askısına sahip olan süpürge, az yer kaplar ve kolaylıkla muhafaza edilebilir. Cihazın parçalarına dahil olan mobilya fırçası sayesinde koltuklarınızı süpürebilirsiniz. Uzun ve dar uç, küçük alanlara girerek her yerin temizlenmesine yardımcı olur. Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge BBS61PET2, daha hızlı ve pratik bir temizlik deneyimi için XXL döşeme başlığına sahiptir. Minder süpürme başlığı bulunan model, evinde evcil hayvan bulunanlar için oldukça iyi bir seçenektir. Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge kullananlar, cihazın birçok başlığa sahip olmasını avantajlı bulur.

Bosch 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Bosch 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge fiyatları, cihazın işlevselliği ve parça sayısına göre belirlenir. Birçok başlığı bulunan süpürge, istenilen her alanda kullanılabilir. Animal özel başlığı sayesinde minder, halı gibi yüzeyler kolaylıkla temizlenir. Süpürgede bulunan ALLFloor güç başlığı ve DigitalSpin motor sayesinde tüm yüzeyler temizlenebilir. Bosch BBS61PET2 18 V dikey şarjlı süpürge yorumlarında ürünün sessiz bir şekilde çalışması beğeni toplayan bir özelliktir. Süpürgenin boyutları 1220 x 200 x 265 mm olarak tasarlanır. Net ağırlığı 2.3 kg olan süpürge, herkes tarafından rahatlıkla kullanılır. Cihaz, 50 ila 60 frekans aralığındadır. Gürültü seviyesi 85 dB olarak ölçülür. Tüm alanlarda kullanılan ve günlük kullanımı oldukça rahat olan süpürgeyi Trendyol üzerinden inceleyerek tüm bilgilere ulaşabilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.