Bosch BGS7PERF5 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

19.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.999 TL

Ürün Bilgileri

Bosch BGS7PERF5 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Risev Concept Satıcı Ünvanı: RİSEV İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735218197700001 Vergi Kimlik Numarası: 7352181977
    Bu ürün Risev Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su haznesi : Yok
  • Ses seviyesi (db)69
  • Motor gücü (watt)750
  • Toz torbas : Yok
  • Toz haznesi : Var
  • Hepa filtre : Var

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver

Bosch BGS7PERF5 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Bosch markasının 120 yılı aşan tecrübesiyle üretilen Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürge günlük temizlik işlerinizi çok daha kolay bir hâle getirir. Evlerde bulunan tozları ve alerjenleri temizlemede oldukça etkili bir süpürgedir. Ürünün üstün performansı sayesinde zeminde biriken toz ve kir partiküllerini büyük bir kolaylıkla süpürebilirsiniz. Bosch toz torbasız elektrikli süpürgenin şık bir tasarımı vardır. Ürün petrol rengindedir. Oldukça fonksiyonel bir ürün olan Bosch süpürgenin göze çarpan özelliklerinden biri SelfClean modudur. Süpürgenin içerisinde yer alan sensörler sayesinde cihaz kendini otomatik olarak temizleyebilir. Böylece ürün üst düzey performans sergileyerek çalışmaya devam eder. Bu sayede süpürgeyi çok sık temizlemeniz gerekmez. Ürünün sahip olduğu bazı özellikler şunlardır:

  • Toz torbası: Yok
  • Filtre mevcut
  • Su haznesi: Yok

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürgenin Performansı Nasıl?

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürgenin Performansı Nasıl?

Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürge üstün performans veren bir üründür. Süpürge motoru 750 Watt gücündedir. Buna ek olarak ürünün enerji tüketimi A sınıfıdır. Bu sayede süpürgenin enerji tasarruf oranı oldukça yüksektir. Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürgenin toz kapasitesi de tatmin edici seviyededir. Tam 3 litre toz tutma haznesi olan süpürge ile temizlik işlerinizi kesintisiz bir şekilde yapabilirsiniz. Süpürgenin akıllı sensör özelliği sayesinde cihazın performansı her zaman kontrol altında olur. Süpürgede bulunan LED gösterge ile cihaz performansının düşüş anları ya da filtrenizi ne zaman temizlemeniz gerektiği gibi detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu sayede süpürgenizin tam kapasitede çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürgenin performansı kullanıcıların beklentisini karşılayabilecek düzeydedir.

Bosch Bgs7perf5 Toz Torbasız Süpürgenin Emiş Gücü Nasıl?

Bosch Bgs7perf5 Toz Torbasız Süpürgenin Emiş Gücü Nasıl?

Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürge güçlü motoru sayesinde üstün kalitede bir emiş gücü sağlar. Bosch elektrikli süpürge halıda ve sert zeminde A sınıfı çekiş gücüne sahiptir. Elektrikli süpürgenin halı ve sert zemine uygun başlıklarını kullanarak en verimli emiş gücünü elde edebilirsiniz. Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürgenin güçlü motoru ve üstün performansına rağmen oldukça düşük bir sesi vardır. Ürün yalnızca 69 dB gürültüyle çalışır. Bu bir elektrikli süpürge için oldukça azdır. Ürün bunu üstün Bosch mühendisliğine ve tecrübesine borçludur. Alman mühendisliği ile üretilen süpürge motoru uzun yıllar dayanıklı olacak şekilde dizayn edilir. Elektrikli süpürgenin filtresinin değiştirilmesi gerekmez. Üründe bulunan HEPA filtreyi kolaylıkla çıkartıp yıkayabilirsiniz. Filtre iyice kuruduktan sonra ürüne tekrar yerleştirip süpürgenizle temizliğe başlayabilirsiniz.

Bosch Bgs7perf5 Torbasız Elektrikli Süpürge Ergonomik mi?

Bosch Bgs7perf5 Torbasız Elektrikli Süpürge Ergonomik mi?

Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürge ergonomik yapısıyla elinizi ağrıtmaz. Süpürge hem dik hem yatay durabilecek şekilde dizayn edildiği için ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Buna ek olarak elektrikli süpürgede toplam 4 adet tekerlek bulunur. Bu tekerlekler sayesinde ürünün yerini oldukça kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürgenin gövdesi 6 kilo ağırlığındadır. Bu da ürünün kolayca taşınmasını sağlar. Ürünün kullanıcıya sunduğu bir başka kolaylık ise otomatik kablo dolama sistemidir. Bu sayede süpürgenin güç kablosu otomatik olarak hızlı bir şekilde toplanır ve sizin yorulmanıza gerek kalmaz. Ürünün alerjenlere karşı geliştirilmiş özel filtresi ve kuvvetli emiş gücü sayesinde alerjik bünyeye sahip kullanıcıların evlerindeki yaşam kalitesi artacaktır. Siz de temizlik işini keyifli bir hâle getirmek için bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bosch BGS7PERF5 toz torbasız elektrikli süpürge yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerini de öğrenebilirsiniz.