BOYA BY-M1DM Profesyonel İkili Yaka Mikrofonu

955 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
958,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BOYA BY-M1DM Profesyonel İkili Yaka Mikrofonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANT DİJİTAL AYHAN ÖZDEMİR Satıcı Ünvanı: AYHAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6750029568
    Bu ürün ANT DİJİTAL AYHAN ÖZDEMİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya BY-M1DM Kamera Fotoğraf Makinesi Telefon Bilgisayar Ses Kayıt Cihazı Çok Yönlü İkili Yaka Mikrofonu (İki Mikrofonlu Youtuber Vlogger Canlı Yayın Röpörtaj Mikrofonu) Boya BY-M1DM ikili yaka mikrofonu fotoğraf makinesi, kamera, bilgisayar, telefon, ses kayıt cihazı gibi birçok cihaz ile uyumlu yüksek kaliteli çift mikrofona sahip yaka mikrofonudur. 4 metrelik kablo uzunluğu sayesinde geniş bir alanda çalışmanıza imkan sağlar. Mikrofon röportajlar, sunumlar, podcast'ler, web yayınları veya birden fazla konunun kaydedilmesi gereken herhangi bir durum için tercih edilir. Polarite: Çok yönlü Frekans Aralığı: 65Hz - 18KHz Sinyal Gürültü Oranı: 74dB SPL Hassasiyet: -30dB /- 3dB / 0dB=1V/Pa, 1kHz Çıkış Empedansı: 1000 Ohm veya daha az Konnektör: 3.5mm Güç: LR44 pil Kablo Uzunluğu: 4m Net Ağırlık: 68g Uyumluluk: Dslr fotoğraf makinası, video kamera, bazı kompakt fotoğraf makinaları, bilgisayar, ses kayıt cihazı, Akıllı telefonlar v.b birçok cihazda kullanılabilir. 3.5mm ses giirişine sahip birçok cihazda çalışmaktadır, giriş konnektörü uyumsuz ise çeşitli dönüştürücüler ile birlikte de kullanılabilir. Telefonda kullanım: Telefon ile kullanırken kameranızı veya ses kayıt programınızı açmadan önce mikrofonu off konumuna getirerek takınız. Bazı telefonlarda ayrıca bir kamera uygulaması yüklemeniz gerekebilir. Google play store dan ücretsiz indirebileceğiniz OPENCAMERA uygulamasını yükleyip mikrofon ayarını yaparak tüm telefonlarda kullanabilirsiniz. Paket İçeriği: BY-M1DM Yaka mikrofonu, 2 adet mikrofon klipsi, 2 adet sünger, 6.3mm dönüştürücü, LR44 Pil, taşıma kılıfı, ingilizce kullanım kılavuzu.

Ürün Özellikleri

  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver