Brothers Camp Araç Üstü Çadır (üç Kişilik) ( 130x230)

74.007 TL

Ürün Bilgileri

Brothers Camp Araç Üstü Çadır (üç Kişilik) ( 130x230)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kamp Karavan Market Satıcı Ünvanı: 2K KAMP KARAVAN MARKET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001181110800001 Vergi Kimlik Numarası: 0011811108
    Bu ürün Kamp Karavan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI 230X150 cm Ağırlığı 73 kg Transporter, Ford Custom, Vito gibi araçlar için tasarlanmıştır. Türkiye'de ilk ve tek olarak stoktan hemen teslim ediyoruz. Kurulumu kolaydır. Sadece bir dakika sürer. 2,6 m uzunluğunda teleskopik merdiveni mevcuttur ve 150 kg taşıma kapasitesine sahiptir. 136X215 cm yatak. 7 cm kalınlığındadır. Çadır, 300 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Kabuklarda %100 ABS plastik kullanılmıştır. (UV katkılı) Bu malzeme kokusuz ve hafiftir. Kalınlığı 6 mm'dir. 120 km hıza kadar yakıtınıza ve arabanıza hiçbir etkisi yoktur. Rüzgar testlerini başarıyla geçmiştir. % 100 su geçirmez. Çadırımızda kullanılan kumaş, birçok askeri ordunun kullandığı kumaşla aynı özelliklere sahiptir. 3800 N 4300 mm su sütunlu RİBSTOP ömürlük kumaşı ile bu ürünü yıllarca kullanabilirsiniz. Tüm dikişler kaynak bandı ile kapatılır. Çadırımızda kullanılan fermuarlar, dünyanın en büyük fermuar markası olan YKK tarafından üretilmiştir. Çadır, arabanın tavanına veya arabanın herhangi bir kısmına yükleme yapmaz. Kesinlikle fiber malzeme kullanmıyoruz. Bu, bizi piyasadaki diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerden biridir. Fiber malzemesi ağırdır ve kötü kokuya neden olur. 2 Yetişkin 1 çocuk rahatlıkla kalabilir. 2 (iki) yıl garantilidir. NOT: Türkiye'nin her yerine kargo bize aittir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver