Bruder New Holland T7.315 Kepçeli Traktör 03121 Lisanslı Ürün

1.246,88 TL

Ürün Bilgileri

Bruder New Holland T7.315 Kepçeli Traktör 03121 Lisanslı Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mas Oyuncak. Satıcı Ünvanı: MAS OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0612134955400001 Vergi Kimlik Numarası: 6121349554
    Bu ürün Mas Oyuncak. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bruder New Holland T7.315 Kepçeli Traktör BR03121 Modern tarım alanları güçlü traktörlere ihtiyaç duyar. Bu nedenle New Holland T7 model serisini geliştirdi. Bu traktör 313 beygir gücü ile ağır işlerin altından başarıyla kalkabilmektedir.Şimdi bu güçlü traktör Bruder farkıyla 1:16 ölçekli olarak sizlerle. Sürücü kabininin açılabilen kapıları ve açılabilen motor kapağı sayesinde oynarken daha da detaylı senaryolar yaratmak mümkün. Geliştirilmiş aks yapısı sayesinde sürüş konforu ve hakimiyeti daha da artıyor. Sürücü kabininin üzerindeki kapaktan takılabilen direksiyon çubuğu sayesinde manevra kabiliyeti daha da artıyor. Ön tarafına eklenen kepçe ile oyun zevki ve seçenekleri daha da artıyor.Ürün 1:16 ölçeklidir. Ürünlerin tümü lisanslı ve Avrupa'da üretilmektedir. Yaş Grubu : 4+ Ölçüler: 46 x 17.5 x 20.5 UYARI! 36 ay altındaki çocuklar için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 5+ Yaş
Geri Bildirim Ver