butik derin Led Fırlatmalı Işıklı Sapan

79,99 TL

Ürün Bilgileri

butik derin Led Fırlatmalı Işıklı Sapan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derin Butika Satıcı Ünvanı: AYCAN AYDOĞAN KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Vergi Kimlik Numarası: 1180228719
    Bu ürün Derin Butika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geceleri görsel bir şölen için ışıklı sapan! Hiçbir zaman sapan bu kadar eğlenceli ve masum olmamıştı. Işıklı sapan, geceleri görsel bir şölene dönüşmenizi sağlayacak ve son dönemin en popüler eğlencelerinden biri haline gelecek. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek veya onlara bu harika cihazı hediye etmek isterseniz, bu fırsatı kaçırmayın. Ürün özellikleri: Üç adet saat piliyle (aa) çalışır (kutuya dahil ve montelidir).Ürün 2 parçadan oluşmaktadır: Fırlatılan kısım (16 cm) ve fırlatma aparatı (7 cm).Fırlatılan kısım, 2 adet kulakçık, pil haznesi ve led ışık kısmından oluşur. Kulaklar açıldıktan sonra fırlatma aparatına lastik takılarak yukarı doğru fırlatılması halinde, fırlatılan kısım ışık saçarak fırlatıldığı noktaya süzülerek iner.Led ışığını açmak için led'in arka tarafındaki kulp sıkılmalıdır.Ürün beklemekten kaynaklı pil bitimine dikkat edilmelidir. Bu sebeple satın almanızı öneririz.Işıklı sapan ile eğlenceyi ve renklendirmeyi gecelerinize taşıyın!
Geri Bildirim Ver