Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Başarılı Öğrenme Bilimi

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,38 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Başarılı Öğrenme Bilimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Başarılı Öğrenme Bilimi - Aklında Kalsın

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Peter C. Brown
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın

Kişisel gelişim kitapları, kişinin ufkunu açan ve hayata daha farklı yönlerden bakmasını sağlayan türlerden bir tanesidir. Hayatınızın pek çok evresinde bu tip kaynaklara yer vererek birikimlerinizi artırabilirsiniz. Aklında Kalsın kitabı, bu süreçte tercih edebileceğiniz en verimli eserler arasında yer alır. Kişisel gelişim kategorisine giren Aklında Kalsın, başarılı öğrenme biliminin kapılarını aralamayı amaçlar. Her sayfasında yepyeni bilgiler edinebileceğiniz kitap, farkını bu alanda hissettirir. Yazarın güçlü kalemi ve anlaşılır dili, bu türde bir eserden beklediğinizin fazlasını sunabilir. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih ederek hayatınızda yarattığı farkı kolayca görebilirsiniz.

  • Kitabın Yazarları: Peter C. Brown, Henry L. Roediger III., Mark A. McDaniel
  • Yayınevi: Buzdağı Yayınevi
  • Sayfa Sayısı: 320 sayfa

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Kitabının Konusu Nedir?

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Kitabının Konusu Nedir?

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın, farklı konusu ve sürükleyici anlatımı ile her yaştan bireyin yoğun ilgisini çekecek niteliktedir. Kitapta, öğrendiğiniz şeylerin çok daha uzun süre akılda kalması için kullanılan çeşitli metotlar yer alır. Bu metotlar, akılda kalıcı hikâyeler ile desteklenir. Bu hikâyelerden bir tanesi beden eğitimi dersindeki öğrencileri anlatır. Sekiz yaşındaki çocuklardan oluşan sınıf, içerisinde fasulye olan torbaları kovalara atmaya başlar. Çocukların yarısı fasulyeleri 90 cm uzaklıktaki kovalara atarken, diğer yarısı ise 60 ve 120 cm uzaklıktaki kovalara atar. Bu çalışma 12 hafta boyunca sürer. Süre sonunda iki grubun da 90 cm uzaklıktaki kovalara fasulye atması istenir. Yarışmayı ise 12 hafta boyunca 60 ve 120 cm uzaklıktaki kovaya fasulye atan grup kazanır. Yazar, öğrenmeye dair bilinen yanlışları bu türden örnekler ile anlatır.

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Kitabı Yazarı Kimdir?

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Kitabı Yazarı Kimdir?

Aklında Kalsın Başarılı Öğrenme Bilimi kitabı, 3 farklı yazarın kalemi ile ortaya çıkmıştır. Bu yazarlar; Peter C. Brown, Henry L. Roediger III. ve Mark A. McDaniel’dır. Eser, 11 bilim insanının, yaklaşık 10 yıllık ödüllü çalışmalarının incelenmesi sonucu yazılmıştır. Bu süreçte, öğrenme hakkında bilinen tüm yanlış bilgiler tek tek incelenmiştir. Süreç sonunda ise doğru bilgiye ulaşmanın yolları gerçek hikâyelerle anlatılarak kitap hâline getirilmiştir. Aklında Kalsın kitabı, 320 sayfanın her birinde kendinizi bulabileceğiniz bilgileri barındırır. Kaliteli üslubu ile okuyucuyu kendine çeker. Tek solukta okuyacağınız eser, sürükleyici anlatım tarzıyla da dikkatleri üzerine çeker. Orijinal adı ”Make It Stick: The Science of Successful Learning” olan kitap, Barış Satılmış tarafından dilimize çevrilmiştir.

Buzdağı Yayınevi Aklında Kalsın Kitabı Yorumları Nasıldır?

Aklında Kalsın kitabı, okuyucular tarafından sevilen eserlerden bir tanesidir. Olumlu yorumlar alan kitap, ergonomik yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Ürün, 14 X 21 cm boyutları sayesinde dilediğiniz her yere taşınabilir. Çantada kolayca muhafaza edilerek fazla yer kaplamaz. Böylece içerisindeki eşsiz bilgilere istediğiniz yerde ulaşabilirsiniz. Ciltsiz tasarıma sahip olan Aklında Kalsın kitabı, esnek yapısı sayesinde kolay kullanım avantajı sunar. Kaliteli kapak tasarımı, dış yüzeyin ve sayfaların zarar görmesini engeller. Böylece yırtılma, kırışma ve ezilme başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Öğrendiklerini çabuk unutan kişilerin sıkça tercih ettiği kitap, bu süreçte iyi bir yol göstericidir. Aklında Kalsın kitabı üzerine yapılan kullanıcı yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz. Online alışveriş platformu, ürünlerini mobil uygulama ve web sitesi üzerinden kullanıcılarına ulaştırır. Satın aldığınız ürünleri kapınızdan teslim alabilir, konforlu ve pratik alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.