Camelyaf Fiber Elyaf Kompozit 450 Gr/m2 Cam Elyaf Keçe (100 CM * 100 CM) 1 M2 E Mat Keçe

123,12 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
9.2
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Camelyaf Fiber Elyaf Kompozit 450 Gr/m2 Cam Elyaf Keçe (100 CM * 100 CM) 1 M2 E Mat Keçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarkaMakina Satıcı Ünvanı: DALYAN MAKİNA İMALATI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0269002237000012 Vergi Kimlik Numarası: 2690022370
    Bu ürün MarkaMakina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün m² cinsinden satışa sunulmuştur. Cam Elyaf Keçe 450 gr/m² Cam Elyaf Keçe ürünleri düşük yoğunluklu takviye malzemesidir. Hareketli bir bant üzerinde rastgele kırpılarak ve üzerlerine bağlayıcı atılarak sıvı ve toz formunda üretilir. Cam Elyaf Keçe ürünleri daha çok el yatırması yöntemi ile üretilen ürünlerde ve sürekli levha üretiminde yoğun olarak kullanılmaktadır. Hızlı ve kolay işlenebilme özelliğine sahiptir. Düşük yoğunluklu olduklarından dolayı daha güçlü takviye malzemeleri ile birlikte kullanıldığında yüksek mukavemetli ürünler elde edilir. 300gr/m² / 450gr/m² / 600gr./m² sıvı ve toz bağlayıcı Cam Elyaf Keçe en çok tercih edilen ürünlerdir. Ürünlerin fiyatları m² olarak verilmiştir. Rulo olarak temin edilebildiği gibi m² olarak verilenler katlanarak kargo edilir.
Geri Bildirim Ver

Camelyaf 450 gr/m2 Elyaf Keçe (100 cm * 100 cm) 1 m2

Cam elyaf keçe düşük yoğunluğa sahip olan bir tür takviye malzemesidir. Hareketli bir kayışın rastgele sıkıştırılması ve bir bağlayıcı uygulanmasıyla sıvı ve toz halinde yapılır. Fiberglas keçe ürünleri esas olarak manuel yerleştirme ve sürekli panel üretimi için kullanılır. Hızlı ve kolay işlenebilir olma özelliğine sahiptir. Düşük yoğunluğu nedeniyle daha ağır donatılarla kullanıldığında yüksek mukavemetli ürünler sağlar. Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) çok amaçlı polyester işleyici laminasyonu olma özelliğine sahiptir. Uygulamalar için geliştirilmiştir. Düzgün ağırlık dağılımı sağlar, kolay ıslanma özellikleri ile tüm beklentileri en ideal seviyede karşılamayı başarır. Ayrıca düşük reçine tüketimi özelliği ve minimum rulo yapma özeliklerine de sahip olması ile genel el yatırması uygulamaları için uygundur ve polyester reçineler ile uyumludur. Kolay kullanımı ile birlikte ihtiyacınızı doğru olarak karşılar.

  • Düşük Yoğunluklu Yapı
  • Hızlı ve Kolay İşlenebilir Yapı
  • Yüksek Mukavemet Sağlama

Camelyaf 450 gr/m2 Cam Elyaf Keçe Yorumları

Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) yorumları noktası söz konusu olduğunda her daim olumlu dönüşler ve geri bildirimler almayı başaran bu ürün el yatırması yöntemi aracılığı ile üretilen ürünlerde pek çok fayda sağlamaktadır. Bu ürün polyester, vinil ester ve epoksi ile uyumludur. Fırça tipi polyester ile nemlendirilmiş cam elyaflar, oda sıcaklığında yaklaşık 25-30 dakikada kurur. Yaklaşık 2 saat içinde kürleşir ve istenilen şekle kavuşur. Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) fiyatı ölçüler baz alınarak sizlere en ideal seviyeyi sağlayacak şekilde belirlenmiştir. Bu nedenle el yatırması ürünleriniz ve diğer kullanım alanlarınız için bu uygun fiyatlı ve uygun ölçülere sahip olan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Camelyaf 450 gr/m2 Cam Elyaf Keçe Ölçüleri

Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) indirimleri ile sizlere normalde olduğundan çok daha uygun fiyat bantlarında sunulan bu ürün 100 cm * 100 cm ölçülerine sahip yapısı ile tüm işlerinizde size yardımcı olmaktadır. Ayrıca ürünün esnek bir yapıda olması sizlere dilediğiniz uzunluk ve genişlikte ürünü kesebilme ve rulo yapma imkânı sunmaktadır. Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) kampanyaları ile de aynı şekilde çok daha uygun fiyatlarla sahip olacağınız bu ürün sizlere uzun süreli kullanım imkânı sunmakta, el yatırması uygulamalarınızı büyük bir ölçüde kolay ve pratik bir hale getirmektedir.

Camelyaf 450 gr/m2 Cam Elyaf Keçe Özellikleri

Camelyaf 450 gr/m2 cam elyaf keçe (100 cm * 100 cm) satın al seçenekleri üzerinden kolay bir şekilde alışveriş sepetinize ekleyebileceğiniz ve sahip olabileceğiniz bu ürün düşük yoğunluklu bir yapıya sahip olan bir çeşit takviye ürünü olma özelliği taşıyor. Hareketli bir kayışın rastgele sıkılması ve bir bağlayıcı uygulanmasıyla sıvı ve toz halinde yapılır. Fiberglas keçe ürünleri ağırlıklı olarak manuel yerleştirme ve sürekli panel üretimi için kullanılmaktadır. Hızlı ve kolay işleme özelliğine sahiptir. Düşük yoğunluğu nedeniyle daha ağır donatılarla birlikte kullanıldığında yüksek mukavemetli ürünler sağlar. Çok amaçlı bir polyester işlemci laminantına sahiptir. Eşit ağırlık dağılımını garanti eder ve hafif ıslatma özelliği tüm beklentileri optimum düzeyde karşılar. Ayrıca genel elle yatırma uygulamaları için uygundur, Daha az reçine tüketir ve minimum rulo özelliklerine sahiptir, bu da polyester reçinelerle uyumlu olmasını sağlar. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.