CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm

Ürün Bilgileri

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özel günlerinizde kullanabileceğiniz birbirinden sevimli parti malzemeleri. Ürünümüzün uzunluğu 35 cm olup ağız çapı 5 cm dir. 1 Adet sipariş girdiğinizde tarafınıza 1 adet borazan gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Turuncu
Geri Bildirim Ver

Can Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm

Can Plastik borazan vuvuzela 35 cm spor etkinliklerinde ve diğer eğlence aktivitelerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu vuvuzela, yüksek kaliteli plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Uzunluğu 35 cm ağız çapı 5 cm’dir. Şık parti malzemeleri arasında yer alır. Organizasyonların değerli ekipmanları arasında gösterilen, sıklıkla tercih edilen bir üründür.

 
  • Renkli şık tasarım
  • Pratik kullanım
  • Ergonomik ve hafif

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm ARM-C8044 Özellikleri

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm ARM-C8044 Özellikleri

CAN Plastik borazan vuvuzela 35 cm özellikleri ürünün görsel şıklığı, yüksek ses kalitesi ve ergonomik kullanımını ortaya çıkarır. Keyifli anlar yaşamanıza aracı olan, enerji düzeyini arttıran özel tasarım üründür. İçeriğinde herhangi bir zararlı kimyasal barındırmayan ürün insan sağlığına zarar vermez. İdeal boyutlarda üretildiği için her alanda rahatlıkla taşınabilir. Tasarımı ve pratik kullanımıyla oldukça ilgi görür. Canlı renkleri, her ortama ayak uyduran renkli tasarımıyla doğum günü, özel gün ve organizasyonlarda sıklıkla tercih edilir. Eğlenceli anların keyfini arttıran, ortamın havasını değiştirebilen ve görsel şölen sunan bir üründür. Eğlenceli organizasyonlarını vazgeçilmez parçası olup keyifli zaman geçirmenize yardım eder. Sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz ses performans kalitesi yüksek bir malzemedir. ARM-C8044 ürün kodu ile estetik, zarif görünümü, pürüzsüz ses kalitesiyle geçmişten günümüze oldukça rağbet görür.

 

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm Kullanımı

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm Kullanımı

Bu ürün, zengin ürün yelpazesine sahip olup farklı renk ve modelleriyle her zevke hitap edebilir. Renkli şık tasarımı ve dikkat çekici görünümüyle ön plana çıkar. Zengin ürün yelpazesine sahip olup canlı renkleri ve ergonomik ve hafif olmasıyla yüksek beğeni toplar. Tüm eğlenceli anlarda kendine yer bulabilen sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. Konseptlere uygun dizayn edilmiş olup çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Sarı, yeşil, kırmızı, turuncu renk seçenekleriyle partilerin havasına canlılık kazandırabilen oldukça keyifli bir üründür. Parti ve organizasyonlarda tercih edilirken, eğlencenin temasına uygun üretilmiştir. Özel günlere renk ve canlılık kazandıran bu ürünü ev, okul, ofis gibi pek çok ortamda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Can Plastik borazan vuvuzela 35 cm yorum ve değerlendirmelerini araştırarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Unutulmaz anlarınıza renk katan, doğum günü, parti ve şenliklerde ortamın bambaşka havaya bürünmesine yardım eden bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm Fiyatı

CAN Plastik Borazan Vuvuzela 35 cm Fiyatı

Ürünün boyutu 35 cm'dir ve ergonomik bir tasarıma sahiptir, böylece kolayca tutulabilir ve kullanılabilir. Ayrıca ürün, hafif bir yapıya sahip olduğu için taşıması kolaydır ve istenilen her yere rahatlıkla götürülebilir. CAN Plastik borazan vuvuzela 35 cm, çeşitli renk seçenekleri sunar ve kullanıcıların zevklerine göre seçim yapmalarına olanak tanır. Bu vuvuzela, yüksek kaliteli plastik malzemeden üretildiği için çevre dostu bir üründür ve aynı zamanda sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Her türlü spor etkinliğinde kullanılabilir ve özellikle futbol maçlarında yaygın olarak kullanılır. Ayrıca doğum günü partileri, düğünler, konserler, festivaller ve diğer eğlence etkinlikleri gibi birçok farklı etkinlikte de kullanılabilir. Can Plastik borazan vuvuzela 35 cm fiyat ve detaylarını Trendyol’dan inceleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.