CAPCOM Ps4 Street Fıghter Arcade Edition - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

1.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

CAPCOM Ps4 Street Fıghter Arcade Edition - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncan Satıcı Ünvanı: MESUT YILMAZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780471636
    Bu ürün Oyuncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Street Fighter V Arcade Edition PS4 Oyun 90’lı yıllarda, Arcade salonlarının kapısının önünden bile geçen birisi, Street Fighter hakkında az çok bilgi sahibidir. Jeton atılır, bir karakter seçilir, sırayla gelen dövüşçülerle mücadele edilirdi Street Fighter oynarken. Bu klasik oyun stili, serinin konsollara çıkan oyunlarında Arcade Mode olarak adlandırıldı. Serinin hayranları, yeni Street Fighter oyunlarını il oynadıklarında, muhtemelen Arcade Mode seçeneğini tercih ederek denerlerdi. Gel gelelim, takvimler 16 Şubat 2016’yı gösterdiğinde, oyuncularla yeniden buluşan Street Fighter V, biraz eksikti sanki. Arcade mod, oyunda yoktu ve konuyla ilgili haber de bulunmamaktaydı. Evet, yaklaşık olarak 2 sene sonrasında, nihayet kavuştu Street Fighter V oyuncuları Arcade moda ve galiba beklediklerine de değdi. Çünkü bir hayli yeniliklerle geldi, Street Fighter 5 için hazırlanan Arcade Edition versiyonuyla birlikte. Peki, oyunun Arcade modu, iki yıllık bir bekleme süresine değdi mi, diye soranlar olabilir. Serininhayranlarının, son değişiklik sonrasında bir hayli memnun kalacağını tahmin ediyoruz. Arcade Editiongüncellemesi, yalnızca oyundaki karakterlerden bir tanesini seçip, sırayla rakiplerle dövüşmekten ibaret değil. Bir kere oyun içindeki tüm temalar yenileniyor. Farklı renklere sahipler. Dövüşçülerin, seçim ekranındaki sıralaması değişiyor. İlk çıkan Street Fighter 5 versiyonundaki karakter yerleşimi biraz daha farklılaştığı görülecektir. Asıl dikkat çekici nokta ise Arcade modu, bambaşka bir çehreye bürünmüş. Şöyle ki, ilk çıkan Street Fighter oyunundan itibaren, Street Fighter Alpha dahil, 6 oyundan bir tanesi seçilebiliyor. Her seçenek, o oyunun dövüşçülerini ve teknik özelliklerini içeriyor. Misal vermek gerekirse, Street Fighter II tercih edildiğinde, o versiyona ait dövüşçüler seçilebilirken, oyundaki mekaniklerden bazıları da aktarılıyor. Street Fighter V versiyonunda olmayan, bayıldığında dövüşçünün kafasında kuşların uçuşması gibi. Güzel detaylar olduğu söylenebilir. Serinin her oyununa ait seçenek için, farklı rakip sayısının mevcut olduğunu da ekleyelim. İlk Street Fighter oyununun Arcade modunu bitirmek için 4 rakiple karşılaşılıyorken, Street Fighter Vseçeneğinde, rakip sayısı 11’e çıkıyor. Unutmadan, Arcade Edition gelişiyle birlikte oyun, 2018 yılı sezon geçişleri de başlamış durumda. Yeni karakter Sakura, güncellemeyle birlikte ücretsiz ekleniyor. Ayrıca oyunun bu paketini ilk kez alan oyuncular, 2016 ve 2017 sezon geçişlerini de paket dahilinde bulacaklar. Serinin eski oyunlarına gönderme yaparak, hayranlarının biraz olsun kalbini kazanan oyun için, hâlâ aşırı mikro ödeme bulunduğunu da eklemeden geçmeyelim. Yeni açılan dövüş arenalarından, her bir karakterin giysilerine kadar, oyunun neredeyse her ekstra alanı, ücret kullanarak erişilmekte.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver