8
Panter Testere Bıçakları kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Cat Da07002 228mm 2 Parça Profesyonel Hızlı Ahşap Kesme Tilki Kuyruğu Testere Ucu

323 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cat Da07002 228mm 2 Parça Profesyonel Hızlı Ahşap Kesme Tilki Kuyruğu Testere Ucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kolaysecal Satıcı Ünvanı: SERHAT AYKUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220214798
    Bu ürün kolaysecal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · CAT DA07002 228mm 2 Parça Profesyonel Hızlı Ahşap Kesme Tilki Kuyruğu Testere Ucu · Ahşap yüzeylerde kaba ve hızlı kesme, kısaltma, dal budama işlerinde kullanıma uygundur. · Yüksek mukavemetli 50CrV alaşımlı çelik yapısı ile en zorlu kesme uygulamalarında üstün performans, keskinlik ve uzun kullanım ömrü sağlar. · Çapraz diş aralıkları sayesinde kesim esnasında talaşları hızla tahliye ederek kesim kalitesini ve hızını artırır. · Keskinleştirilmiş çapraz dişler, mükemmel budamalar yapılması için tasarlanmıştır ve ağaç dallarına zarar vermez. · Talaş tahliyesi için geniş 5mm çapraz diş aralığı, malzeme yüzeyinde hızlı kesim imkânı sağlar. · Sertleştirilmiş uç giriş şaftı sayesinde üstün dayanıklılık sağlar. · Tüm Marka Tilki Kuyruğu Testereler ile Uyumludur. · Paket İçeriği
  • · 2 Adet 240mm Hızlı ve kaba kesim ahşap kesme testeresi (50CrV) – 5 TPI – S153L · Caterpillar Inc. CAT®, dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları, arazi kamyonları, dozerler, iş makinaları, elektrikli el aletleri ve bahçe makinaları, dizel ve doğal gaz motorları, endüstriyel gaz türbinleri ve dizel-elektrikli lokomotif üreticisidir. · Caterpillar Inc. CAT®, markası üst üste 20 yılı aşkın süredir dünyanın en iyi 100 markası arasında yer almaktadır. · CAT® ürünleri üstün performans ve uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanmıştır.
Geri Bildirim Ver