CbkHome Borosilikat Cam Yağdanlık/Sirkelik 500ML

469 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

CbkHome Borosilikat Cam Yağdanlık/Sirkelik 500ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CbkHome Satıcı Ünvanı: CBK DIŞ TİCARET LOJİSTİK OTOMOTİV SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203086302800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030863028
    Bu ürün CbkHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otantik sürahi yağdanlıkların zamansız çekiciliğinden ilham alan Borosilikat Cam Yağdanlıklarımızla mutfak deneyiminizi yükseltin. Yüksek kaliteli borosilikat camdan hassasiyetle üretilen bu yağdanlık, hem işlevselliğin hem de estetiğin kanıtıdır. Modern pratiklikle aşılanmış geleneksel işçiliğin özünü deneyimleyin. Bu yağdanlığın klasik tasarımı, rustik mutfakların ve geleneksel yemek deneyimlerinin anılarını çağrıştırarak mutfak ritüellerinize nostaljik bir dokunuş katıyor. Kolaylık ve dayanıklılık için tasarlanan yağdanlıkımız, günlük mutfak kullanımının taleplerini karşılamak için titizlikle tasarlanmıştır. Borosilikat cam yapısı olağanüstü ısı direnci sağlayarak zeytinyağından demlenmiş karışımlara kadar çeşitli yağların güvenli bir şekilde saklanması ve dökülmesi için idealdir. Yağ haznemizin cömert kapasitesi, geniş depolama alanı sağlayarak, mutfakta ilham geldiğinde en sevdiğiniz yağların hazır olmasını sağlar. Şık çıkış ağzı hassas dökmeyi kolaylaştırır, dağınıklığı önleyen bir pişirme deneyimi için dökülmeleri ve damlamaları en aza indirir. Pratik kullanışlılığının ötesinde, yağdanlığımız, herhangi bir yemek ortamının ambiyansını zahmetsizce yükselten, çarpıcı bir masa üstü süsü olarak da kullanılabilir. İster mutfak tezgahınızda sergileyin ister yemek masanızı süsleyin, bu yağdanlık her öğüne sofistike bir dokunuş katar. Borosilikat Cam Yağdanlık ile form ve işlevin mükemmel birlikteliğinin keyfini çıkarın. Zarafet ve özgünlük dokunuşuyla yemek pişirmenin keyfini yeniden keşfedin ve her dökmenin bir mutfak şaheseri olmasına izin verin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 500 - 749 ml
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver