Cebe Rıdge_otg Kayak Gözlüğü Otg Cbg182

2.499 TL
Son 3 ürün!
Beden: S
S

Ürün Bilgileri

Cebe Rıdge_otg Kayak Gözlüğü Otg Cbg182

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macera Cumhuriyeti Satıcı Ünvanı: BATI MÜMESSİLLİK DIŞ TİCARET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150015554100018 Vergi Kimlik Numarası: 1500155541
    Bu ürün Macera Cumhuriyeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kötü hava koşulları ne olursa olsun, hiçbir şey sizi kayak pistlerine çıkmaktan alıkoyamaz! CEBE marka RIDGE OTG BLACK PARLAK / YELLOW FLASH MIRROR gözlüğü , kategori 1 Sarı Flaş Aynalı ekrana sahiptir.İyi bir görüş alanı sunmak üzere tasarlanmış olup, çok bulutlu ve az aydınlatılmış havalarda kayak yapmanıza olanak tanır. Beyaz bir günde kontrastları optimize ederek UV ışınlarına karşı %100 korunacaksınız. OTG (Over The Glass) teknolojisi sayesinde gözlükleriniz ile kayak yapabilirsiniz. Gerçekten de, küçük çentikler sayesinde kabartmaları ve engelleri tahmin etmek için en uygun görüşten yararlanacaksınız. Ek olarak, görsel konforu en üst düzeye çıkarmak için ekran buğulanmaz ve çizilmez. Ürün Özellikleri : - Sarı Flaşlı Ayna ekranı - Koruma kategorisi 1: kötü hava, düşük ışık - Işık geçirgenliği oranı: %52 - %100 UV koruması - Darbeye dayanıklı - OTG (Over The Glass) teknolojisi: Numaralı gözlük takmaya uygundur - Buğu önleyici ve çizilme önleyici işlem - Çift yoğunluklu köpük - Çift ekran - Geniş kesim Fransız markası CEBE’nin tüm ürünleri orijinal olup, üretim hatalarına karşı yetkili distribütör garantisi altındadır. Cébé tarihi, 19. yüzyılın sonunda, Jura dağlarının kalbinde Cébé de doğdu. Fransız gözlükçülüğünün beşiği Morez'de Jean-Louis Crestin-Billet tarafından kurulan marka, "sertleştirilmiş" mizacı ile spor gözlüğü üretiminde öncü olmuştur. En başından beri marka, keşif gezilerinde birçok dağcı tarafından giyilmiştir ve onlarla ortaklaşa Cébé, en zorlu hava koşullarına özel olarak uyarlanmış ürünler yarattı! En ünlü isimlerden bazıları, markanın tarihinde sonsuza dek iz bırakmıştır, örneğin, aynı adı taşıyan efsanevi buzul camları serisinin arkasındaki Walter Cecchinel veya sipariş veren Mercedes Benz'in kurucusu Carl Benz. Ön cam henüz icat edilmemişken, Cébé'den hem kendisi hem de köpeği için ısmarlama sürüş gözlüğü yaptı! Cébé, spor ve moda gözlük üretiminde öncüdür ve bugün eksiksiz bir güneş ve kayak gözlüğü yelpazesi sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver