çelebizade Tatlı Badem Yağı Aromatik E Vitamin Deposu Nemlendirici Cilt Ve Yüze Bakım Yağı 20 ml

99,90 TL

Ürün Bilgileri

çelebizade Tatlı Badem Yağı Aromatik E Vitamin Deposu Nemlendirici Cilt Ve Yüze Bakım Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÖY YAKASI Satıcı Ünvanı: TANER BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850175340
    Bu ürün KÖY YAKASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlı badem yağı mis kokulu güzellik sırrıdır. Tatlı Badem yağı nemlendirici bir bakım yağı olup yumuşacık bir cilde sahip olmanızı sağlar. Mis kokulu bir bakım yağı olan Tatlı badem yağı cilt ve yüz bakımında zengin bir doğal bakım yağıdır. Tatlı badem yağı yediğimiz badem yağının damıtılması ile elde edilen bir cilt ve yüz bakım yağıdır. İpeksi ciltler ve mis kokulu bir cilt için tatlı badem yağını satıl alınız. İnsanlık tarihi kadar eski kullanıma sahip tatlı badem yağı güzellik sırrı bakım yağı . Tatlı Badem Yağı Ne İşe Yarar ? Tatlı Badem yağı hem dahili, hem harici kullanılabilen bir bakım yağıdır. Omega-3 gibi yağ asitlerini barındıran tatlı badem yağı, tüm vücut sistemimizin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Tatlı Badem yağı yoğun bir nemlendirici özelliğinin yanı sıra, antioksidan özelliği ile de iyileştirici bir bakım yağıdır. Tatlı Badem yağı güzellik sırrı aynı zamanda Kirpik saç ve kaşların gür ve canlı olmasını sağlar. Tatlı Badem Yağının Cilde Faydaları tatlı badem yağı cilde nemlendirir ve teni yumuşatır. tatlı badem yağı beslediği cilde pürüzsüz bir görünüm sağlar tatlı badem yağı daha dinç bir görünüm sağlar tatlı badem yağı göz altı morlukların geçmesini sağlar tatlı badem yağı sivilce tedavisinde etken bir bileşendir. tatlı badem yağı çatlakların giderilmesinde ve çatlayan dudakların iyileşmesinde yardımcı olur. Tatlı Badem Yağının Saça Faydaları Tatlı badem yağı içeriğindeki E vitamini ile saçlara can verir. Saçlar daha güçlü olur Tatlı Badem yağı saç derisini nemlendirerek kepek sorununu ortadan kaldırır. tatlı badem yağı kirpik, kaş köklerini besleyerek gür ve dolgun görünüm sağlar Tatlı Badem Yağı Nasıl Kullanılır ? tatlı Badem yağı birkaç damla salatalarda sos olarak kullanılabilir tatlı badem yağı birkaç damla suya karıştırılarak içilebilir. Aromatik bir yağ olup, tatlılara eklenebilir. Tatlı Badem Yağı Saça Nasıl Uygulanır ? 2-3 çay kaşığı tatlı badem yağını saç köklerine masaj yaparak yedirip, bu şekilde bir saat gibi beklettikten sonra yıkadığınızda parlaklık ve ipeksi saçlarınızı hissedeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver