Çelik Ayna Banyo Ayna Seti

575 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Çelik Ayna Banyo Ayna Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEGA HOME Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520650747
    Bu ürün PEGA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krom ayna seti ayna-Etejer-Wckağıtlık-Havluluk-Diş fırçası (aynalar karışık gönderilir.)
Geri Bildirim Ver

Çelik Ayna Banyo Ayna Seti

Kullanımı çok eski tarihlere kadar dayanan aynalar, hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. İşe giderken, birisiyle buluşmak için evden çıkarken, hazırlanırken aynaya bakma ihtiyacı duyulur. İşte bu gibi durumlarda bir ürüne ihtiyacınız varsa Çelik Ayna seti size bu hizmeti sunar. Banyonuzda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, 6 adet parçadan oluşur. Setin içinde bulunan parçalar krom metalinden tasarlanır. Bu yüzden ürün kolay kolay kararmaz bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda gümüş rengi, parlak görünümüyle her tarzdan banyoya şıklık katar. İçinde yer alan aynanın farklı çeşitleri mevcuttur. Ürünü kurmanız için gerekli aparatlar beraberinde gelir. Kurulumunu kendiniz yapabilirsiniz. Ürünün boyutları, en 30 cm, boy 40 cm, yükseklik 50 cm olacak şekilde oldukça idealdir. Siz de banyonuza yakışacak bu zarif ayna setini tercih edebilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Temizlenebilir yapı
  • Pratik kurulum

Çelik Ayna Banyo Ayna Seti Yorumları

Çelik Ayna Banyo Ayna Seti Yorumları

Çelik Ayna banyo ayna seti sahibi olmadan önce, ürünü deneyimleyen müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Çelik Ayna banyo ayna seti yorumlarına göz gezdirdiğinizde ürün, duvara monte edilebilme fırsatı sunan yapısı ve kurulum kolaylığı özelliği sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Ayrıca birçok parçadan oluşması ürünü kullanışlı hale getirir. Banyo seti, hasar görmeden ulaşması için sağlam ve güvenilir şekilde paketlenir. Böylece parçalanmadan elinize hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sunar. Hemen kararmaz bir yapıya sahip olması, özellikle çalışan bayanlar için temizlik açısından avantajlıdır. Ürünün gümüş renkte olması, her renge ve modele ait banyonuzun tarzına kolaylıkla uyum sağlamasına yardımcı olur. Bu özelliği ile banyonuza hızla ayak uydurur ve zerafet getirir. Siz de kullanışlı ve konforlu tasarıma sahip bu ürünü tercih edebilir, dekorasyonunuzu şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile Çelik Ayna Banyo Ayna Seti

Pratik Kullanımı ile Çelik Ayna Banyo Ayna Seti

Çelik Ayna banyo ayna seti kullananlar tarafından büyük ilgi görür ve beğeni toplar. Çelik Ayna banyo seti ürününe sahip olduğunuzda banyonuz temiz, düzenli ve zarif bir görüntüye hakim olur. Çalışıyorsanız bile banyonuzu hızlıca temizleme imkanınız vardır. Parlak görünümüyle banyonuzda göz kamaştırır, banyonuza farklı bir hava katar. Hemen kırılmayan ve paslanmayan bir yapısı vardır. Bu sayede uzun süre kullanabilirsiniz. Kurmanız için vaktinizi çok harcamanız, birinden yardım almanız gerekmez. Takma aparatları içerisinde olacağı için kurma talimatları ile birlikte kendiniz kurup, duvara kolayca asabilirsiniz. Herkesin kendine has zevkleri vardır. Farklı ayna modelleri bulunduğundan kendi isteğinize göre ayna modeli sipariş verebilirsiniz. Boyut olarak ideal olması diğer avantajlarından biridir. Emniyetli bir şekilde paketlenir. Siz de bu ürünü tercih edebilir, banyonuzda şıklığa kavuşabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Çelik Ayna Banyo Ayna Seti Fiyatı

Bütçenize Uygun Çelik Ayna Banyo Ayna Seti Fiyatı

Çelik Ayna banyo ayna seti fiyatı, ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 6 adet parçadan oluşan bu set, her yönüyle ergonomiktir. Ürün, duvara monte edebilmeniz için aparatları ile birlikte talimat kılavuzu ile birlikte gönderilir. Bu sayede kolay bir şekilde monte edebilirsiniz. Ürün, hemen kirlenmez ve temizliği de kolaydır. Çalışan veya çalışmayan her müşteri için rahat temizleyebilme imkanı sağlar. Aynı zamanda krom metalinden yapılması sayesinde hemen paslanmaz. Şık ve zarif bir tasarıma sahip, kaliteli bir üründür. Banyonuza ferah bir görüntü sağlar. Sağlam paketlenir ve güvenilirdir. Böylece size ulaşırken kırılma ihtimali düşüktür. Farklı ayna çeşitleriyle banyonuzun ve sizin tarzınıza göre seçme şansı sunar. Kullanımı pratik ve konforlu olan bu sete avantajlı ve uygun fiyatlar ile Trendyol’dan güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.