Chicco Next2me Essential Crib - Stone Relux

8.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Chicco Next2me Essential Crib - Stone Relux

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beta Bebe Satıcı Ünvanı: BETA BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167130236200001 Vergi Kimlik Numarası: 1671302362
    Bu ürün Beta Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chicco Next2Me Essential Crib - Stone Relux Next2Me birlikte uyuyan Chicco\'nun olağan konforu, daha sürdürülebilir bir çözümle birleşiyor. Doğumdan itibaren 6 aya kadar ve maksimum 9 kg\'a kadar onaylanmıştır. Karyola içinde daha iyi havalandırma sağlamak için 2 file yan pencere ve nefes alabilen bir şilte ile donatılmıştır. 6 yükseklik kademesi ve katlanır ayakları sayesinde farklı yatak tipleri için uygundur. Kolayca hareket ettirmek için frenli 2 tekerlek ile donatılmıştır. Saklayabileceğiniz pratik bir çanta ile donatılmıştır. Ürün kodu : 08087042670000 TAŞ RE_LUX Boyutlar : 98,5 x 70,5 x 65/80 cmcm Ürün net ağırlığı : 7,5 kg Ambalaj boyutları : 96,5 x 57,0 x 13,0 cm Paket ağırlığı : 10,0 kg elde yıkanabilir Onay : 0m-6m / 9kg EKO+ Kumaşının %62\'si geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen Chicco Next2Me ailesindeki en sürdürülebilir şezlongdur. OPTİMUM HAVALANDIRMA Yumuşak 3D ağ bariyeri ve 2 ağ pencere, karyolanın içinde optimum havalandırma sağlar. Sert ve nefes alabilen şilte, çocuğun mükemmel bir şekilde dinlenmesini garanti eder. FARKLI YATAKLARLA UYUMLU Çerçeve, farklı yataklara uyacak şekilde 6 yükseklik seviyesinde ayarlanabilir. Ayrıca ayaklar içeri çekilerek çekmeceli yataklara uyum sağlar. EĞİLEBİLİR Yataktan ayrıldığında beşiği hafifçe eğerek anti-reflü etkisinden faydalanabilir ve burun tıkanıklığı durumunda konforu artırabilirsiniz. KULLANIŞLI Chicco Next to Me Essential, evin içinde kolayca hareket etmesi için frenli 2 döner tekerleğe sahiptir YIKANABİLİR KUMAŞ Beşik kılıfı çıkarılıp elde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver