Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol Etkisi Saç Yüz Vücut İçin 350 ml

113 TL

Ürün Bilgileri

Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol Etkisi Saç Yüz Vücut İçin 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTL SHOPPİNG Satıcı Ünvanı: FADİLE DATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810392124
    Bu ürün DTL SHOPPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clear’dan yepyeni bir inovasyon! Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol 350 ml ile üçlü etki, güçlü bakım tek şişede. Şampuan ve duş jelini tek bir üründe bir araya getiren Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol, tüm vücut için kepek endişesi olmadan temizlik ve bakım sağlamaya geliyor.* Clear’ın 3’ü 1 arada inovasyonuyla geliştirilen erkek şampuanı ve duş jeli, %100 erkeklere özel geliştirilmiştir. Sabah işe veya okula gitmeden, yorucu bir günün sonunda yatmadan önce hızlı ve pratik bir duşa ihtiyaç duyanlar için Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol tam da aranan ürün. Tek seferde birden fazla ihtiyacını karşılayacak pratik bir ürün arayan erkeklere özel geliştirilen Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol
  • saç, yüz ve vücutta kullanıma uygundur. Erkeklerin saç derisi, yüzü ve vücudu için özel olarak geliştirilen kepeğe karşı Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol 350 ml ile kepekten arınmış saçlara*, temiz bir cilde ve ferah bir vücuda tek bir üründe sahip olmak artık mümkün. Üstelik tepeden tırnağa ferahlık için mentol etkisini güçlü bakımla buluşturuyor. Saç, yüz ve vücutta 3’ü 1 arada etki sağlayan Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol ile kepek endişesi olmadan tüm vücut için temizlik ve bakım!* Kullanım:Islak saç, yüz ve vücudunuza uygulayın. İhtiyaç duymanız halinde bu işlemi tekrarlayın. En iyi sonuçlar için her gün kullanın. Gözle temasından kaçının. Gözle temas etmesi halinde bol suyla durulayın. *Düzenli kullanıldığında gözle görünür kepek, kepeğe bağlı kaşıntı ve yağlanmayı önlemeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Normal
  • Etki Besleyici / Onarıcı
Geri Bildirim Ver