CNL Çocuk Odası Gece Lambası Lol Bebek Baskılı 3+3watt Sıva Üstü Yuvarlak Mavi-günışığı Led Spot Armatür

149,75 TL

Ürün Bilgileri

CNL Çocuk Odası Gece Lambası Lol Bebek Baskılı 3+3watt Sıva Üstü Yuvarlak Mavi-günışığı Led Spot Armatür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rengarenk Aydınlatma Satıcı Ünvanı: TUĞÇE KARABİBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760360497
    Bu ürün Rengarenk Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıva üstü yuvarlak çift renkli ve lol bebek baskılı led spot panel armatür, gece lambası veya aydınlatma, 3+3 toplam 6 watt, 3000k (mavi-Gün ışığı), 105mm x 37mm (10.5cm çap) ölçülerinde. Resimler temsilidir lütfen ölçülere dikkat ediniz. Trafoludur, 220 volt direk bağlantı yapılır. Tek anahtar bağlantısı ile 3 kademe olarak çalışır, ilk açışta kenar renkli kısım, kapatıp açtığınızda orta aydınlatma kısmı ve tekrar kapatıp açtığınızda komple yanar. Kasa rengi beyazdır. A+++ %90 enerji tasarrufu sağlar. Firmamız imalatçıdır, garantili kutulu sıfır ürünler gönderilmektedir. Farklı renk ve baskı seçenekleri için trendyol dükkanımızı ziyaret edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver