Crystalclem Beauty Dişil Enerji Yağı Feminine Energy Massage Oil Gül-lavanta- Ylang Ylang -jojoba 5 ml

245 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  245 TL
%10 indirim
2 x  220,50 TL
441 TL

Ürün Bilgileri

Crystalclem Beauty Dişil Enerji Yağı Feminine Energy Massage Oil Gül-lavanta- Ylang Ylang -jojoba 5 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Crystalclem Satıcı Ünvanı: ÇİLEM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2361328433
    Bu ürün Crystalclem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dişil enerjinizi arttırıcı yağlar barındırır Gül - Lavanata- Ylang Ylang Yağları Roll-on şeklinde bileklere boyun bölgesine vs rahatça sürülerek kullanılabilir 5 ml şeklindedir Hafif güzel bir kalıcı kokusu vardır İçerisindeki doğal yağlar cildi nemlendirir ve besler Afrodizyak esansı olan yağlar, lavanta, ylang-ylang, gül yağları, kadınların enerjisini artırması açısından en çok tercih edilen aromaterapi yağlarından biridir. Şişenin şekli stoklara bağlı olarak değişmektedir. Dişin enerji: İçinizde bulunan dişil enerji hissettiğiniz duyguların bir parçasıdır. Dişil enerjinizi bulmak ve kabullenmek için ruhunuzun derinliklerine inmeniz ve içinizdeki sese kulak vermeniz gerekir. Öncelikle size heyecan veren şeyi keşfedin. Bu keşif sizi daha güçlü ve heyecanlı hissetirecektir. Dişil enerjinizi benimsemeniz ve kabul etmeniz kendinizi koşulsuz sevmenizi sağlayacaktır. Bir süre sonra yaptığınız işlerden keyif alır hale gelecek ve daha heyecanlı olduğunuzu fark edeceksiniz. Feminen tarafını tanımak isteyen herkes için dişil enerjiyi öğrenmek ve anlamak önemlidir. Dişil enerjide hoşgörü ve affedicilik hakimdir. Kolaylıkla uyum sağlayabilen bir yapıdadır. Bu enerjinin bilincinde olan kişi tutkularına kıymet verir. Dişil enerji beraberinde sevgi ve bilgeliği de açığa çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver