CULLINSSS 2L Elektrikli Güveç, Buharlı Pişirici, Yapışmaz Kaplamalı Taşınabilir Elektrikli Tencere, Kamp İçin

8.099 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

CULLINSSS 2L Elektrikli Güveç, Buharlı Pişirici, Yapışmaz Kaplamalı Taşınabilir Elektrikli Tencere, Kamp İçin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Çok Yönlü ve Taşınabilir? Yemek pişirmeye yönelik bu yenilikçi elektrikli tencere, tava ve buharlı pişiricinin işlevlerini birleştirerek aynı anda pişirmenize ve buharda pişirmenize olanak tanır. Birden fazla tencereyi hokkabazlık etme zahmetine elveda deyin ve değerli zaman ve enerjiden tasarruf edin. Taze sebzelerden rahatlatıcı eriştelere kadar çeşitli leziz yemekleri kolaylıkla hazırlayabilir ve görsel buharlayıcımızla yemeğinizin durumunu takip edebilirsiniz. Mutfak deneyiminizi Cullinss'in 2L Elektrikli Buharlı Tencere ile yükseltin?
  • ?Ultra Yapışmaz Petek Yüzeyi 5 saat sertlikte alüminyum alaşımlı iç kısım ve geliştirilmiş petek yapışmaz kaplama ile yapılan Cullinss'in pişirme için elektrikli tavası, yiyeceklerin yapışmasını önlemek ve zahmetsiz temizlik sağlamak için tasarlanmıştır. İnatçı kalıntılara elveda, daha sağlıklı pişirmeye merhaba deyin! Yapışmaz kaplamamız daha az yağ gerektirir ve yemeklerinizi daha hafif ve daha besleyici hale getirir. Güvenli ve çevre dostu olduğundan elektrikli tencere ile gönül rahatlığıyla yemek pişirebilirsiniz.
  • [İkili Güç Kaynağı] Tunç grisi paslanmaz çelik tasarıma sahip Cullinss'in çift güçlü döner anahtarı, dayanıklılık ve zarafet sunar. Bu elektrikli ocak, çeşitli geleneksel ocak mutfak eşyalarının yerini alarak, farklı yemeklerin kızartılmasını ve işlenmesini kolaylaştırır. İster ramen, çırpılmış yumurta ve krep için düşük gücü (350W), ister biftek, somon, güveç ve sote için yüksek gücü (800W) kullanın. Elektrikli tenceremiz çok çeşitli yemeklere hitap eder ve yemek pişirme meraklıları için harika bir hediye seçimidir.
  • [Kompakt ve Kullanışlı] Cullinss'in taşınabilir elektrikli tenceresi - hareket halinde olanlar için mükemmel bir arkadaştır! Kompakt D8" x W8" x H2,5" boyutu ve 4,95 lb'lik hafif tasarımıyla bu portatif tencerenin, ister yurtta kalıyor olun, ister karavanda seyahat edin, ister piknik planlıyor olun, taşıması ve saklaması kolaydır. 2L kapasite 2-3 kişi için idealdir, güveç toplantıları veya arkadaş partileri için mükemmeldir.Cullinsss'in güveç elektrikli ocağıyla yemek pişirme oyununuzu geliştirin ve nerede olursanız olun lezzetli yemeklerin tadını çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver