DARIK Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak , Model 7

330 TL

Ürün Bilgileri

DARIK Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak , Model 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DARIK Satıcı Ünvanı: DURALİ ARIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0760225286
    Bu ürün DARIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün tamamı kayın ağacından üretilmektedir. Çift parçadan yapıldığı için basit darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ürünlerimizde koruyucu madde olarak sadece doğal zeytinyağı tercih etmekteyiz. Model 7 ekstra geniş diş yapısı sayesinde sık ve yoğun saçlarda rahat kullanım sağlamaktadır. Geniş ve uzun diş tipi sayesinde sık saçları açmak için uygundur. Ahşap taraklar saçtaki statik elektriklenmeyi alarak saç kırılmalarının önüne geçmektedir. Her saç tipine uygun modelleri profesyonel kullanıma uygun kalitede üretmekteyiz. UYARI ! - Ürünlerimiz tamamen ahşaptan üretildiği için doğal ton farklılıkları olabilmektedir. - Ürünlerimizde koruyucu madde olarak sadece doğal zeytinyağı kullanılmaktadır. Bu nedenle su ile sık teması durumunda yağ özelliğini kaybedeceği için ürün yüzeyinde deformeler meydana gelebilmektedir. - Ürünlerin temizlik ve bakımını doğal zeytinyağı sürerek yapabilirsiniz. (Zeytinyağını herhangi bir fırça yada bez ile uyguladıktan sonra kurulayın. 10-20 dakika içerisinde ürün yağı çektikten sonra kullanıma hazır olacaktır.)

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak, Model 7

Darık kayın ağacı kaliteli geniş diş tarak model 7, saç bakımında doğal ve etkili bir çözüm sunan bir üründür. Saçları yıpratmadan rahat bir kullanım sunan tarak, geniş açılı yapısı sayesinde kırıkların oluşumunu da önleyerek daha canlı ve güçlü saçlar sunar.

  • Dayanıklı malzeme yapısı

  • Geniş diş yapısı

  • Doğal ve hafif taşınabilirlik

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 Özellikleri

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 ÖzellikleriDarık kayın ağacı kaliteli geniş diş tarak model 7 özellikleri incelendiğinde, doğal yapısından dolayı, uzun ömürlü ve sağlıklı kullanım sunması ön plana çıkar. Darık kayın ağacı, tarakların dayanıklılığını artıran bir malzeme özelliği sunar. Geniş diş tasarımı, saç tellerini nazikçe ayırarak düğümleri çözmeye yardımcı olur. Geniş dişli tarak model 7 tasarımı sayesinde, ergonomik bir kullanım sunmasının yanı sıra basit ve pratik kullanımı sayesinde saç tarama işlemini oldukça kolaylaştırır. Doğal kayın ağacından üretildiği için kullanım esnasında saça zarar vermeden üstün bakım sağlar ve kimyasal içermediği için çevre dostu bir kullanım sunar. Hafif yapısı sayesinde kullanım sırasında rahatlık sağladığı için dilediğiniz yere kolayca götürebilir ve ihtiyaç anında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saç tarama esnasında özel geniş aralığı sayesinde rahat ve konforlu bir kullanım sunan tarak, saçlara gerekli hassasiyeti göstererek üstün bakım sunar.

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 Kullanımı

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 KullanımıKayın ağacı malzemesi kullanılarak üretilen geniş dişli tarak, ergonomik tasarımıyla uygun ölçülere sahiptir. Model yapısı itibariyle özellikle düz saç tipine sahip kişilerin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Pratik ve rahat kullanıma sahip olan tarak, temiz ve nemli saçlara uygulandığında hem sağlıklı hem de etkili sonuçlar gösterir. Geniş diş tarak, saç diplerinden uçlarına kadar nazik ve hassasiyet göstererek kullanım sağladığı için kolay uygulanır. Geniş dişli yapısı sayesinde saç tellerini düğümlerden ayırırken saça zarar vermez. Günlük kullanıma uygundur ve saç bakım rutininizin bir parçası olabilir. Kolay kullanımının yanı sıra geniş alanda kullanım sunulmasından dolayı da tercih edilen ürün, günlük bakım için idealdir. Saç bakım rutininde önemli bir yere sahip olup, saç bakımı ve masaj etkisi nedeniyle spa merkezlerinde kullanım için uygundur. Profesyonel kullanım için saç salonlarında tercih edilir ve doğa dostu yaşam tarzını benimseyenler için de uygun bir seçenektir.

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 Fiyatı

Darık Kayın Ağacı Kaliteli Geniş Diş Tarak Model 7 FiyatıPek çok alanda geniş bir kullanıma sahip olan geniş dişli tarak, doğal malzeme ve kullanıcı dostu tasarımıyla saç bakımını kolaylaştıran saç sağlığını destekleyen bir üründür. Doğayla uyumlu ve estetik tasarımıyla kullanıcıların beklentilerini karşılamaya yönelik bir çözüm sunar. Sahip olduğu pek çok özellik sayesinde kullanıcıya bir dizi avantaj sunan tarak, nazik tarama işlemi sağladığı için saç tellerinin kuvvetlenmesine ve kırılma riskinin azalmasına yardımcı olur. Kaliteli malzeme ve dayanıklı yapısı sayesinde de uzun süreli kullanım sunar. Kompakt tasarımı sayesinde hem hafif hem de rahat taşınabilir. Kullanımı sırasında saç derisine hafif masaj yaparak kan dolaşımını artırır. Darık kayın ağacı kaliteli geniş diş tarak model 7 yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek, ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, Darık kayın ağacı kaliteli geniş diş tarak model 7 fiyat bilgisi ve daha fazlasına ise Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.