Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel 35ml

1.112,78 TL

Ürün Bilgileri

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel 35ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Korendy Satıcı Ünvanı: KORENDY KOZMETİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577128445400001 Vergi Kimlik Numarası: 5771284454
    Bu ürün Korendy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klairs - Fundamental Eye Awakening Gel Kafeinli Göz Jeli Şişmiş, koyu göz altları ve yorgun görünüm.. Çoğumuzun ortak problemi olan bu belirtilere son vermek için canlandırıcı ve tazeleyici günlük kafein ve kırmızı fasulye dozuna ne dersiniz? Öne çıkan özellikler › Göz çevresini canlandırma › Koyu halka görünümünü önleme › Şiş göz altlarını sakinleştirme › Etkili antioksidan bakım › Tazeleyici ve serinletici bakım › Kolaylıkla emilen hafif formülasyon ÖZELLİK Jel yapısı ile göz çevresine temizlik, tazelik ve hafiflik hissi sunan bu nemlendirici, şişlikleri ve koyu halka görünümünü önleyip, parlaklık sunmak için Kafein, Kırmızı Fasulye, E vitamini, Jojoba Tohumu Yağı, Mugwort ve Yeşil Çay özlerinin güçlü koruma etkili antioksidan bakımı ve nemlendirici gücü ile zenginleştirilmiştir. Cilde uygulandığı anda gelen serinlik ve ferahlık hissi beraberinde canlanmış bir görünümü de getirir. Kolaylıkla emilen yapısı, cilt bakım rutininizi çabucak tamamlamanız gereken meşgul sabahlarda kurtarıcınız olacak! KULLANIM 1. Cilt temizliğinin ardından tonik adımına geçin. 2. Essence adımında, Canlandırıcı Göz Jeli'ni yarım pompa oranında alın ve göz çevrenize yayarak ürünün emilmesine yardımcı olmak için parmaklarınızla hafifçe vurun. 3. En iyi sonucu elde etmek için son adımda Klairs Fundamental Besleyici Göz Balmı'nı kullanın. İÇERİK Water, Glycerin, 1,2-hexanediol, Butylene Glycol, Propanediol, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Caffeine, Phaseolus Angularis Seed Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Perilla Frutescens Extract, Portulaca Oleracea Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Oligopeptide-29, Oligopeptide-32, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Sorbitan Isostearate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium PCA, Tromethamine, Ethylhexylglycerin

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Koyu Halka Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel 35 ml

Göz çevresinde koyu halka görünümü, şişlik veya mat bir görünüm varsa Dear Klairs Fundamental eye awakening gel kullanabilirsiniz. Jel yapıya sahip bu ürün göz çevresinin sağlıklı görünmesini destekler ve göz çevrenizi tazeler. Cilt bakım rutininze ekleyeceğiniz Dear Klairs göz uyandırma jeliyle etkili bir sonuç elde edebilirsiniz.

 
  • Jel yapılı
  • Antioksidan bakımından zengin
  • Canlandırıcı etkili

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Özellikleri

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Özellikleri

Birincil cilt tahriş testi tamamlanmış olan Dear Klairs Fundamental eye awakening gel 35ml hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Şişmiş göz kapaklarını iyileştirme testinden başarıyla geçmiş olan bu ürün göz çevresini canlandırmaya yardımcı olmak için nemlendirme sağlar. Göz çevresinde sağlıklı bir görünümü desteklemek için birlikte çalışan antioksidan bakımında zengin çay özü ve bakır peptitler içermektedir. Bu kremi düzenli kullandığınızda kuru ve yorgun görünen göz çevresi problemi ortadan kalkacaktır. Yoğun geçen günler, stresli zamanlar ve dış etkenler göz çevresini yorar ve birtakım problemlere sebep olabilir. Eye Awakening jel koyu halka görünümünün azalmasına yardım eder ve şişmiş göz altlarını sakinleştirir. Yoğun bir antioksidan bakımı sağlayarak gözlerinize serinletici ve tazeleyici bir bakım sunar. Dear Klairs Fundamental Eye Awakening gel 35 ml boyutuyla uzun süreli kullanıma uygundur. Sabah ve akşam hem göz altı hem de göz üstü bölgesine uygulanır. Cildi nemli tutmak için gün içinde tekrar uygulayabilirsiniz.

 

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Kullanımı

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Kullanımı

Göz bakım jelinin kullanımı oldukça kolaydır. Günlük rutininize ekleyeceğiniz göz kremini yüzünüzü temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra kullanmanız doğru olacaktır. Eye Awakening jelden 1 veya 2 pompa alın ve emilmesine yardımcı olmak için nazik bir şekilde gözlerinizin etrafına yayın. Sonrasında nemlendirici sürerek rutininizi tamamlayın. Hafif formülasyonu sayesinden kolaylıkla emilmektedir. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan jelin içeriğinde jojoba tohum yağı, E vitamini, kırmızı fasulye ve kafein gibi maddeler yer almaktadır. Böylelikle göz çevresindeki koyulukların önüne geçilir ve eşitsizlikler giderilir. Dear Klairs Fundamental Eye Awakening gel özellikleri sayesinde sağlıklı bir göz çevresi elde etmek mümkündür. Jel nemlendirici serin ve nemlendirici bir his yaratarak ferahlatıcı bir bitiş sağlar. Hızlı emilimi sayesinde meşgul sabahlarınızda bile göz çevrenize bakım yapmanıza imkan verir. Göz bakımına yeni başlayanlar için oldukça hafif bir üründür.

 

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Yorumları

Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel Yorumları

Eye Awakening jel koyu halkaları ve cilt tonunu iyileştirirken şişkinliği gidermeye ve anti-oksidasyona yardımcı olur. Göz çevrenizi temiz ve taze tutabilmek için kafein ve kırmızı fasulye özü içermektedir. Hafif ve nemlendirici bir dokuya sahiptir ve cilde hızlı bir şekilde emilir. Bu sebeple makyajınızı herhangi bir şekilde olumsuz etkilemez. Bunun yanı sıra cildinizin mat veya pigmentli bir başka bölgesi üzerinde uygulama yapabilmeniz mümkündür. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Dear Klairs Fundamental Eye Awakening gel içeriği sayesinde etkili bir bakım sunarak cildinize canlı bir görünüm kazandırır. Ürün hakkında diğer kullanıcıların da fikirlerine ulaşmak isterseniz yorum ve değerlendirme kısmına göz atabilirsiniz. Böylelikle farklı deneyimleri de inceleyebilirsiniz. Dear Klairs Fundamental Eye Awakening gel fiyatı ve diğer detayları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hemen sipariş ederek cilt bakım rutininize ekleyebilirsiniz.