Genel Markalar 21X21cm Mutfak Meyve Sebze Sepeti Çok Amaçlı Siyah Tel Sepet - Masaüstü ve Dolap İçi Düzenleyici Org

199 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  199 TL
%15 indirim
2 x  169,15 TL
338,30 TL
%20 indirim
3 x  159,20 TL
477,60 TL
%30 indirim
4 x  139,30 TL
557,20 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 21X21cm Mutfak Meyve Sebze Sepeti Çok Amaçlı Siyah Tel Sepet - Masaüstü ve Dolap İçi Düzenleyici Org

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: decorelax Satıcı Ünvanı: RELAX GROUP REKLAM YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734059142500011 Vergi Kimlik Numarası: 7340591425
    Bu ürün decorelax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evdeki düzeni ve dekorasyonu bir üst seviyeye taşıyacak Lüks Sepet, mutfak organizasyonunun vazgeçilmezi! Meyve, sebze, veya diğer mutfak gereçlerinizi estetik bir biçimde muhafaza etmenizi sağlayan bu çok amaçlı metal sepetler, hem mutfakta hem de banyoda kullanım için mükemmel. Ürün Özellikleri: - Ürün İçeriği: metal sepet- Materyal: Yüksek dayanıklılığa sahip premium metal- Çok Amaçlı Kullanım: Meyve sepeti, sebze sepeti, genel mutfak düzenleyici veya banyo organizer olarak- Renk: Zarif ve modern bir görünüm sunan siyah renk- Tasarım: Minimalist hatlarla bezenmiş, her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayacak modern dizayn- Sağlamlık: Eğilme veya deformasyona karşı güçlü yapı- Genişlik: 21 cm - Uzun eşyalarınızı ya da birden çok nesneyi rahatça yerleştirebilirsiniz.- Uzunluk: 21 cm - Derin yapısı sayesinde geniş saklama kapasitesi.- Derinlik: 11 cm - Düşmeyi engelleyecek yükseklikte eşyalarınızı güvenle saklayın. Avantajlar: - Hava alabilen tel sepet tasarımı sayesinde meyveleriniz ve sebzeleriniz daha uzun süre taze kalır.- Meyve ve sebze sepeti olarak kullanımının yanı sıra, düzenleyici ve organizer olarak da çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılar.- Metal yapısı kolay temizlenebilir ve hijyen sağlar.- Farklı büyüklüklerdeki iki sepet, ihtiyaçlarınıza göre esnek çözümler sunar.- Kaymayı engelleyen ayaklar sayesinde yüzeylerde iz bırakmaz ve sabit durur.- Şık görünümüyle mutfak ve banyo dekorasyonunuza modern bir dokunuş katar. Mutfak ve banyonuz için pratik ve estetik bir düzenleme çözümü arıyorsanız, Lüks Sepet tam size göre! Siparişinizi hemen verin, düzen ve şıklığı bir arada yaşayın.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Metal
  • Kullanım Yeri Mutfak
  • Boyut/Ebat 20 x 20
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver