Decorev 3 Katlı 15'li Baharat Takımı Metal Standlı Baharatlık Seti 15 Kavanozlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Decorev 3 Katlı 15'li Baharat Takımı Metal Standlı Baharatlık Seti 15 Kavanozlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Baharat Set.. Sağlıklı cam yapısı ve üzerinde farklılık oluşturan metal kaplama, süet duruşa sahip zarif tasarımı ve oval şeklini parlak siyah metaliyle çerçevelemesi hayranlık uyandıracak. İçerisine tuz, karabiber vb. gıdalarınızı gönül rahatlığı ile uzun süre saklayabilirsiniz. Metal standın üst kısmında bulunan, vakumlu dönen kapağı ve üzerinde baharatlarınızı dökmek istediğiniz boyut ve fazlalığına göre ayarlayıp estetik duruşu, rahat kullanımı ile en gözde tercihiniz olacak. Alt kısmında bulunan kavanozu ve vakumlu tepesinden basıp açılan kapağı ile içerisine şeker, çay gibi gıdalarınızı kaliteli cam sağlığı ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Şık duruşa sahip metal stand paslanmaz, kararma yapmaz yapıdadır. Tezgah üstü ve sofra sunumlarınızda kullanabileceğiniz çok amaçlı olan baharatlık set, mutfağınızda hem dekorasyon hem de size kullanış olarak pratiklik ve kolaylık sağlayacaktır. İçerisindeki camı metal yapısından çıkartıp makinede kolaylıkla yıkayıp temizleyebilirsiniz. Tasarım harikası olan oval Baharat Set, mutfakta bulunan nadir vazgeçilmezlerinizden biri olacak.
  • 3 Katlı Metal Stantlı 15'li Yuvarlak Cam Kavanoz Seti, Lüx 3 Katlı 15'li Baharatlık Takımı Renkler :Beyaz - Gold - Krom - Siyah Ürün Stantlı Ölçüleri
  • Uzunluk : 40 cm Yükseklik : 40,50 cm Raflar Arası Mesafe : 14, 50 CM Genişlik : 9cm Baharatlık Camı Ölçüsü : Çap : 7,2 Cm Yükseklik : 11 Cm Cam Hacmi : 350 CC Metal Kapak Hava Geçirmez Kapak Yerli üretimdir. Ürünümüz Statik boyama tekniği ile boyanmıştır. Paslanmaya karşı dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Parça Sayısı 15
Geri Bildirim Ver